Specyfikacja:
1 butelka UR cukru paznokci lakier żelowy UV
Funkcja:
100% new retail i wysokiej jakości
Nadaje się do stosowania na UV paznokcie żelowe, paznokcie akrylowe i naturalne paznokcie itp.
Pomóc wzmocnić swoje paznokcie z trwałym błyszczącym płaszczu.

Tagi: Tanie: UR cukru żel UV do paznokci polski serii cukierki czysty kolor płaszcz bazy & Top Gel lakier Soak Off Manicure żel do zdobienia paznokci utwardzany promieniami UV lakier, wysokiej jakości UR cukru żel UV do paznokci polski serii cukierki czysty kolor płaszcz bazy & Top Gel lakier Soak Off Manicure żel do zdobienia paznokci utwardzany promieniami UV lakier, dostawcy Żel do paznokci z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ artykułu Żel do paznokci
Objętość 8 ml