L
nie Wytrzeć Nie Oczyszczanie Nie Lepki Żel UV Do Paznokci
podstawa płaszcz i Top Coat Nail Gel Polski
cechy:
* nie oczyszczający lakieru nawierzchniowego, bardzo shinning efekt, kolor przezroczysty
* może być wyleczony przez DIODY LED i lampy UV
* nie jest łatwo żółknięcia, nie jest łatwo bańka, nie jest łatwe do złamania
* wysoka jakość i profesjonalne soak-off lakier do paznokci, ale najniższej cenie.
* trwałe przez co najmniej 30 dni, piękna i super bright nails dla ciebie.
* łatwy remover, tylko w minutę.

Tagi: Tanie: Verntion Długotrwałe Najwyższej Baza Gel Nail Polski Semi Permanent Nail Art Żel 8 ml Top i lakier Bazowy Zestaw Żel Uv Lakier Nail Art, wysokiej jakości Verntion Długotrwałe Najwyższej Baza Gel Nail Polski Semi Permanent Nail Art Żel 8 ml Top i lakier Bazowy Zestaw Żel Uv Lakier Nail Art, dostawcy Żel do paznokci z Chin
Rozmiar przesyłki 11cm x 13cm x 1cm (4.33in x 5.12in x 0.39in)
Nazwa marki verntion
Waga netto
Typ Żel polski
Numer modelu v801
Ilość 1pcs
Składnik Resin
Typ artykułu Żel do paznokci
Advantage Healthy and Eco-friendly
Certificate SGS/ MSDS
Cured UV Lamp or LED lamp
Item Non Cleansing top coat
Lasting Period 3 Weeks or Above
Remove method With nail remover liquid
Style No Sticky UV Nail Gel
Type Top coat and base coat

RM6264467499476318 ... ... ... ... New Arrival pokonać jakości sera żel polski paznokci Super słodkie Objętość: 8 ml Cechy: * Super bling efekt, aby pokazać swój elegancki i gorgeous; * Co najmniej 2-3 tygodnie wysoki połysk noszenia; * Lustro wykończenie. Nie nicks, chipy lub smug; * Na jak polski, nosi jak żel, off w minut; * Wyposażony w UV3 technologii.

Gorące nagie serii żel paznokci lakier żelowy typu soak off do paznokci 8 ML Nail Art DIY szybkoschnący długotrwałe Super jasne żel UV polski paznokci Cechy * Profesjonalny nail art prezent dla ciebie lub dla swojej dziewczyny * Najlepszy kontroli jakości, aby zapewnić wysokiej jakości polski * O polski, wykorzystuje jako żelu, off w ciągu kilku minut * Oferuje najszerszy

New Arrival Urocze Kolory Żel UV Polski, Bardzo lśniącej powierzchni, Moczyć-off Nail Glue Cechy: * Może być wyleczony przez LED & U V lampa * Verntion żel do paznokci, nowe trendy mody. * Zdrowe i przyjazne dla środowiska składnik. * Wysokiej jakości i profesjonalny, ale najniższej cenie. * Trwałe przez co najmniej 3 tygodnie, piękno i super jasne paznokcie dla ciebie. *

Gelfavor Żel Polski Paznokci Kolor niebieski ŻEL UV Lakiery Kolorowe Nail Art Soak Off Podkład Semi Permanent Do Paznokci Manicure Obiecujemy, że nasze żel polski jest jednym z najlepszych jakości na Stowarzyszenieosa.org. -Jakość jest w naszej 1st priorytetem. -Światło zapach (tylko top coat i fundacja mają umiarkowany zapach), stosujemy tylko organic tekstury, aby chronić swoje zdrowie. -Kolor