DHL śledzenia strony internetowej (skopiować do przeglądarki): Zauważ: Prosimy sprawdzić nasz sklep strona główna, aby znaleźć najtańsze przedmioty!! Drodzy kupujący Zdecydowanie polecam te najtańszy prodcts do ciebie. Proszę sprawdzić nasz sklep strony internetowej dla nich. Jak wysyłka opłata manipulacyjna jest około $1-2, więc możemy nie niższa cena pojedyncze butelki żelu. Ale gdy sprzedajemy w zestawie, cena jest znacznie tańsze dla kupujących! $7.46 dla 4 sztuk zmienić kolor żel. teraz tylko $1.86/butelka!! Ale normalnie $2.49/butelka!! Proszę sprawdzić wiele podobnych pozycji na sklep strona główna.

Tagi: Tanie: Y & S Żel Do Paznokci Zmiana Temperatury Kolorów Nail Gel Polski Kameleon LED UV Soak Off Gel Lacquer 8 ml żel UV Polski Z Bazy & Top, wysokiej jakości Y & S Żel Do Paznokci Zmiana Temperatury Kolorów Nail Gel Polski Kameleon LED UV Soak Off Gel Lacquer 8 ml żel UV Polski Z Bazy & Top, dostawcy Żel do paznokci z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Kolor Leave Color Number
Typ artykułu Żel do paznokci