Specyfikacja:
Zawartość opakowania:
1 butelka 9 ml NICOLE PAMIĘTNIK zmienia Kolor na bazie Wody Paznokci Polski
Funkcja:
100% new retail i wysokiej jakości brokat paznokci polski.
Pralnia szybkie, na bazie wody.
Rozłączalna i łatwe do usunięcia.
Zmienia kolor paznokci polski, kolor zmienia się w zależności od temperatury zewnętrznej i światła.
Pozwalają tworzyć piękne wzory paznokci w krótkim czasie.
UWAGA:
Kolor polski mogą pokazać nieco inny od tego na zdjęciach ze względu na różnych temperaturach lub promieni słonecznych warunkach, nie różnicę kolorów sam produkt i zdjęcia.

Tagi: Tanie: 6 ml NICOLE PAMIĘTNIK Termiczna Polski Paznokci na bazie Wody Temperatura Sensitive Nail Art Lakier Shinny Shimmer Glitter Manicure Lakier, wysokiej jakości 6 ml NICOLE PAMIĘTNIK Termiczna Polski Paznokci na bazie Wody Temperatura Sensitive Nail Art Lakier Shinny Shimmer Glitter Manicure Lakier, dostawcy Lakiery do paznokci z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ artykułu Nail polski
Ilość 1 Bottle
Składnik Thermal Water-based Nail Polish
Waga netto
Numer modelu AOB43683
Nazwa marki NICOLE DIARY

ROSALIND Żel 1 P + Czarna Butelka 10 ML Pure Color 58 Kolorów 31-58 Skarpety-Off Żel Lakier Do Paznokci Polski Paznokci UV LED żel Soak-Off Żel UV Polski Przez ROSALIND 10 ml/33 uncja jesteśmy przekonani, że nasze żel polski jest z najlepszych jakości na Stowarzyszenieosa.org. -The Jakość jest naszym priorytetem 1st. -światło, prawie bez zapachu (tylko top coat i fundacja

Nazwa marki: Elite99 Numer modelu: N-8ML-WT-BBJ-Any3 Pochodzenie: Guangzhou, Chiny Typ: 8 ml Zmienny Żel Polski 49 Kolory Składnik: Żywica Soak off: Łatwe rozkoszować się Kolor Wykres: 49 kolory dla wybranych Pojemność: 8 ml OEM/ODM: Dostępne Certyfikat: SGS/KCH/CE Utwardzania

Nazwa marki: SVKDR Numer modelu: S-YinHua pochodzenie: ZheJiang W Chinach Typ artykułu: Pieczęć Nail Polski Nail Lacquer materiał:, Polski Żywicy itp Soak Off: Rozkoszować się Łatwo kolor Wykres: 12 Kolorów Do Wyboru (1-12 numer odpowiadać każdy kolor) trwały Czas: 15-30 dni przy użyciu Narzędzi: suche przez naturalne,

ROSALIND Żel 1 s P + czarna butelka 10 ml Oczy Kota Magnes C31-60 Gel Nail Polski Nail Art UV LED manicure Semi Permanent Żel Lakier Nazwa marki: ROSALIND Materiały: Utwardzalnych UV Żywicy Objętość: 10 ml/0.33 uncja Waga netto: 32g Certyfikacja: MSDS, SGS Utwardzania Narzędzia: UV Lampa, Lampa LED, UV/LED Lampy CCFL Jakość jest naszym 1st priorytetem.