Specyfikacja 10 sztuk Szczotka Do Zębów Kształt Owalny Makijaż Pędzle do makijażu Pędzle Zestaw Fundacja Contour Proszku Brwi Blush Eyeshadow Brush Set 100% nowy i wysokiej jakości, Wykonane z wysokiej jakości Włosy Syntetyczne, Uchwyt Z Tworzywa Sztucznego Daje bezbłędną fundacja zastosowanie każdy czas Nie smugi i nie obszary o zbyt wiele makijaż lub zbyt mało, Każdy główka szczoteczki przyjmuje specjalny proces, miękkie jak aksamitna, tworząc gładka jednolite efekt makijażu. Z wklęsła projekt, który jest idealny dla ciebie, aby zastosować ciecz fundacja na twarzy Rozmiar: Uchwyt: 11.9 cm/W: 1 cm/H: 1.1 cm/włosów średnica: 0.7 cm Uchwyt: 14.1 cm/W: 1.4 cm/H: 1.4 cm/włosów średnica: 1.2 cm Uchwyt: 14.7 cm/W: 2.2 cm/H: 1.4 cm/włosów średnica: 1.8 cm Uchwyt: 15.4 cm/W: 2.8 cm/H: 1.4 cm/włosów średnica: 2.5*3.6 cm Uchwyt: 16 cm/W: 3.4 cm/H: 2 cm/włosów średnica: 3.1*4.2 cm Uchwyt: 16.5 cm/W: 4 cm/H: 2.6 cm/włosów średnica: 3.8*4.8 cm Uchwyt: 14 cm/W: 0.7 cm/H: 1.2 cm/włosów średnica: 0.4*2.6 cm Uchwyt: 13.5 cm/W: 0.6 cm/H: 0.9 cm/włosów średnica: 0.3*1.7 cm Uchwyt: 13 cm/W: 0.5 cm/H: 0.8 cm/włosów średnica: 0.25*1.2 cm Uchwyt: 11.9 cm/W: 1 cm/H: 1 cm/włosów średnica: 0.7 cm Notatki Jeśli stosowany codziennie, zalecamy mycia szczotki raz w tygodniu z łagodnym mycia Czyste 2 tygodnie 1 czas, szampon dla dzieci lub wszelkie niska sudsing mydło będzie działać. spłukać dobrze i wyschnięcia.

Tagi: Tanie: 1 sztuk Makeup Muśnięcie BB Krem szczotka Baza Puff Proszku Blusher Kosmetyczne pędzel Kosmetyczny Przenośne głowy, make up flat Brush dfdf, wysokiej jakości 1 sztuk Makeup Muśnięcie BB Krem szczotka Baza Puff Proszku Blusher Kosmetyczne pędzel Kosmetyczny Przenośne głowy, make up flat Brush dfdf, dostawcy Aplikatory cieni do powiek z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Typ artykułu Pędzel do makijażu
Numer modelu None
Rozmiar None
Szczotka materiał Plastikowe,Nylon
Ilość 1
Nazwa marki GUJHUI
Używane z Zestawy i zestawy
Materiał uchwytu Plastikowe
Materiał Włosy syntetyczne

Opis: to zarządza go dobrze ze względu na jego długa rączka (gwarantuje wysoką precyzję aplikacji) i jego kątowe, płaska głowica w kształcie kota języka. sposób użycia: -za pomocą małe uderzeń, zastosuj fundacja na twarzy lekko, kąt kształt pomóc poruszać się płynnie. -- mieszankę równomiernie w małych, okrężnymi ruchami.

50 pc Jednorazowe Makijaż Lip Brush Lipstick Gloss Różdżki Aplikator Makijaż Narzędzie Czarnych Kobiet Przenośne Kosmetyczne Lip Brush Uroda nowy Funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości. Ilość: 50 Materiał: Przybywali Głowy + Polipropylenu Uchwyt Jednorazowe stado-wyrzucenia błyszczyk aplikator z czarną rączką Zapobiec zanieczyszczenia krzyżowego swojego wargi produktów

Jeśli lubisz ten artykuł, proszę dodać go do listy życzeń , jeśli podoba ci się nasz sklep, proszę dodać go do listy magazynu . oferujemy dużego rozkazu duży rabat, jeśli masz jakieś pytanie, prosimy o kontakt z nami dziękuję bardzo!!! Rzecz specyfiki Nazwa marki: MAANGE Szczotka materiał: Nylon, włosy syntetyczne Używane z: zestawy i zestawy Rozmiar: app.13.5-16.5

1 Sztuk Eye Liner Brush 1. Szczotka materiał: wykonane z wysokiej jakości Włosy Syntetyczne, Wood Handle. 2. Cechy: to ma drobną końcówki do tworzenia precyzyjnie doskonałe wykończenie. 3. Funkcja: stworzyć precyzyjne zastosowanie eyeliner. -większość zamówienia są realizowane w ciągu 48 godzin od daty otrzymania. -wszelkich zamówień umieszczone w weekendy