20 szt pędzle do makijażu brwi twarzy zestaw fundacja profesjonalne Eyeshadow Powder pincel maquiagem pędzel do makijażu narzędzia kosmetyczne Dane techniczne: Makijaż hrabiego: 20 szt Uchwyt pędzla: uchwyt z tworzywa sztucznego Wełna: nylon hair Usta rury: rura aluminiowa Opakowanie: 20 sztuk/zestaw Waga: 100g Pędzel długość: 12.8 cm do 14.8 cm Uwaga: Ze względu na różnice między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. Ze względu na ręczne pomiary, błędy 1-2 cm są dozwolone. Dziękuję za zrozumienie. Przy okazji, jeśli podoba ci się nasz sklep, proszę dodaj nasz sklep do ulubionych sklepów, można uzyskać nasz nowy nabytek i rabat informacji w czasie.

Tagi: Tanie: 20 Pcs rzęsy makijaż szczotki twarzy zestaw fundacja profesjonalne Eyeshadow Powder pincel maquiagem pędzel do makijażu narzędzia kosmetyczne, wysokiej jakości 20 Pcs rzęsy makijaż szczotki twarzy zestaw fundacja profesjonalne Eyeshadow Powder pincel maquiagem pędzel do makijażu narzędzia kosmetyczne, dostawcy Aplikatory cieni do powiek z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ artykułu Pędzel do makijażu
Rozmiar Brushes Set for Eye Shadow Eyeliner Eyelash
Materiał uchwytu Drewna
Szczotka materiał Włosy syntetyczne,Nylon
Numer modelu Eye Makeup Brushes Set
Nazwa marki GUJHUI
Używane z Zestawy i zestawy
Ilość 20pcs
Materiał Włosy syntetyczne
product pincel maquiagem
dropshpping supported
kit pincel maquiagem foundation brush

15966 Jest to dobry prezent dla swojego kochanka, rodziny, przyjaciel i współpracowników Make you charmer i elegancki Piękne i atrakcyjne Dobry wybór w codziennym życiu. Opis : Materiał: Gąbka Styl: Fashion, Chic Kolor: Losowo Rozmiar: Pokaż jak obrazek Pakiet zawiera: 1 pc

Nowy Pro uniwersalny cieczy twarzy rumieniec szczotka fundacja kosmetyczne makijaż narzędzia Funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości. Ilość: 1 szt Kolor: jak obraz pokaż Rozmiar: 16.5*2 cm ( To jest pomiar ręczny, nie może być 2-3 cm błąd). New fashion design, bardzo popularne Nadaje się do regulacji twarzy maska, maska twarzy i tak dalej Niezależne

1. Material: niestrzępiącą & gel 2. This typu niestrzępiąca żel Poduszki Oka, który jest idealny dla professionalist przy użyciu podczas przedłużenie rzęs. jest to idealne typu, które obejmują wszystkie pod rzęsy, które uczynić pracę szybciej i czyszczenia. 3. 1 partia = 50 pairs 1. shipping Worldwide. 2. zamówienia zrealizowane terminowo po weryfikacji płatności.

Opis: Brand new i wysokiej jakości Wykonane z doskonałej materiału, bezpieczne i miękka dla skóry twarzy Wygodne do przechowywania i przenoszenia, idealny do podróży Idealny do stosowania face powder i różu Nadaje się do wszelkiego rodzaju skins Dodaj świeże kolor do twarzy Ekonomiczne i praktyczne Cechy: łatwy do przenoszenia, miękkie Funkcje: kolorowe połysk,