HUAMINALI 1 sztuk Pro Makeup Muśnięcie Twarzy Fundacja Makijaż Narzędzia Konfekcjonowanych Fan Powder Blusher Kosmetyki Szczotki Włosy Syntetyczne szczotka uwaga:
A. Ze Względu na różnice między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. gwarantujemy styl jest taki sam, jak widać na zdjęciach
B. należności celnych przywozowych, podatki i opłaty nie są wliczone w cenę wysyłki lub opłat. te opłaty są nabywcy odpowiedzialność. C. tylko wysyłamy potwierdzający adres zamówienia, twój adres zamówienia Musi Dopasować swój adres odbiorcy. D. wszystkie pędzle są wykonane ręcznie, to może mieć małą różnicę na kształt dla każdej partii, ale funkcja jest taki sam, jeśli przeszkadza mi to, proszę nie zamawiać, dziękuję.

Tagi: Tanie: HUAMINALI 1 sztuk Pro Makeup Muśnięcie Twarzy Fundacja Makijaż Narzędzia Konfekcjonowanych Fan Powder Blusher Kosmetyki Szczotki Włosy Syntetyczne szczotka, wysokiej jakości HUAMINALI 1 sztuk Pro Makeup Muśnięcie Twarzy Fundacja Makijaż Narzędzia Konfekcjonowanych Fan Powder Blusher Kosmetyki Szczotki Włosy Syntetyczne szczotka, dostawcy Aplikatory cieni do powiek z Chin
Rozmiar przesyłki 13cm x 9cm x 2cm (5.12in x 3.54in x 0.79in)
Typ artykułu Pędzel do makijażu
Używane z Proszek
Szczotka materiał Włosy syntetyczne
Rozmiar full size
Nazwa marki CAIYLAAM
Numer modelu MR361
Ilość 1pcs
Materiał uchwytu Plastikowe
Materiał Włosy syntetyczne
color 1 color
Size 12*20cm
Fit Face,Foundation
Use for Power,Foundation,blusher
Material Synthetic Hair
item Single Makeup Brush

Jeśli lubisz ten artykuł, proszę dodać go do listy życzeń , jeśli podoba ci się nasz sklep, proszę dodać go do listy magazynu . oferujemy dużego rozkazu duży rabat, jeśli masz jakieś pytanie, prosimy o kontakt z nami dziękuję bardzo!!! Rzecz specyfiki Nazwa marki: MAANGE Szczotka materiał: Nylon, włosy syntetyczne Używane z: zestawy i zestawy Rozmiar: app.13.5-16.5

15 Pcs uroda Mermaid pędzle do makijażu Lip Concealer rzęs szczotka zestaw Mascara grzebień brwi zestaw szczotek De Pinceis De Maquiagen Cechy produktu: 1. włosie jest miękkie, i to może pomóc w naturalne zabarwienie. 2. dotyczy ludzi: make-up amatorów, make-up początkujących, profesjonalny makijaż komody. Parametry produktu: 1. materiał: plastik uchwyt i rura aluminiowa 2.

1 Sztuk Eye Liner Brush 1. Szczotka materiał: wykonane z wysokiej jakości Włosy Syntetyczne, Wood Handle. 2. Cechy: to ma drobną końcówki do tworzenia precyzyjnie doskonałe wykończenie. 3. Funkcja: stworzyć precyzyjne zastosowanie eyeliner. -większość zamówienia są realizowane w ciągu 48 godzin od daty otrzymania. -wszelkich zamówień umieszczone w weekendy