Cechy: 1. włosie wykonane z wysokiej jakości nylonu włosów są w porządku, miękka i gładka. 2. szczeciny są przyjemna w dotyku. 3. mogą wybrać proszek, bez pochłaniające produktu, tak, że pomaga umieścić na makijaż łatwo. Materiał Produktu: drewniany uchwyt/wysokiej jakości aluminium rury/importowane nylonu włosów Pozycja zawiera: 1 x zestaw do makijażu pędzle Ciepłe Porady: Proszę czyszczenia szczotka przed użyciem. Metoda czyszczenia: proszę wybrać łagodny balsam takich jak szampon dla dzieci (lub inne łagodny balsam) dla szczotka do czyszczenia. Ze względu na różnicę między różnymi monitorami, obraz może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor rzecz. Gwarantujemy styl jest taki sam, jak widać na zdjęciach. Dziękuję!

Tagi: Tanie: NOWE Luksusowe Champagne Pędzle Do Makijażu Zestaw Dla Powder Blush Fundacja Eyeshadow Brwi Duża Make Up Brush Kosmetyki Uroda Narzędzie, wysokiej jakości NOWE Luksusowe Champagne Pędzle Do Makijażu Zestaw Dla Powder Blush Fundacja Eyeshadow Brwi Duża Make Up Brush Kosmetyki Uroda Narzędzie, dostawcy Aplikatory cieni do powiek z Chin
Typ jednostki Zestaw
Rozmiar przesyłki 25cm x 20cm x 3cm (9.84in x 7.87in x 1.18in)
Typ artykułu Pędzel do makijażu
Rozmiar Makeup Brushes Set
Szczotka materiał Włosy syntetyczne,Nylon
Materiał Włosy syntetyczne
Numer modelu makeup brush
Nazwa marki GUJHUI
Ilość 4/6/7/9/10 PCS
Używane z Zestawy i zestawy
Materiał uchwytu Drewna
I Brochas Maquillaje Profesional
Support Wholesale,Dropship
Use with Makeup Brushes Blender
Hair Material Natural&Synthetic Hair
Color Noble Champagne Gold
Feature Portable Travel Size
Brush Type 1 Large Foundation Powder Brush
Brush Type 2 Eyebrow Eye Shadow Foundation
Brush Type 3 Blush Brush
Product Brushes for makeup

1 Sztuk Eye Liner Brush 1. Szczotka materiał: wykonane z wysokiej jakości Włosy Syntetyczne, Wood Handle. 2. Cechy: to ma drobną końcówki do tworzenia precyzyjnie doskonałe wykończenie. 3. Funkcja: stworzyć precyzyjne zastosowanie eyeliner. -większość zamówienia są realizowane w ciągu 48 godzin od daty otrzymania. -wszelkich zamówień umieszczone w weekendy

1. Material: niestrzępiącą & gel 2. This typu niestrzępiąca żel Poduszki Oka, który jest idealny dla professionalist przy użyciu podczas przedłużenie rzęs. jest to idealne typu, które obejmują wszystkie pod rzęsy, które uczynić pracę szybciej i czyszczenia. 3. 1 partia = 50 pairs 1. shipping Worldwide. 2. zamówienia zrealizowane terminowo po weryfikacji płatności.

Opis: Brand new i wysokiej jakości Wykonane z doskonałej materiału, bezpieczne i miękka dla skóry twarzy Wygodne do przechowywania i przenoszenia, idealny do podróży Idealny do stosowania face powder i różu Nadaje się do wszelkiego rodzaju skins Dodaj świeże kolor do twarzy Ekonomiczne i praktyczne Cechy: łatwy do przenoszenia, miękkie Funkcje: kolorowe połysk,