produkt Funkcja
1. Special proces obróbki powierzchniowej
2. Zapobiegania burst ekranu
3. Spersonalizowany kolor projekt
4. Chroń swój telefon komórkowy z tym Premium elegancki Szkło Hartowane przód screen protector.
5. Colorful przodu szkło hartowane ze stali, który jest percisely cut do wielkości dla twojego Telefonu. z przodu szkło hartowane obejmie całego ekranu telefonu, z pełnym okręgu na przycisk start.

Tagi: Tanie: 2 sztuk/partia GerTong Premium Szkło Hartowane dla Meizu Uwaga Uwaga M3 M5 M6 S Mini M3S M5S M5C U20 U10 Pro 6 7 plus MX6 Folia Ochronna, wysokiej jakości 2 sztuk/partia GerTong Premium Szkło Hartowane dla Meizu Uwaga Uwaga M3 M5 M6 S Mini M3S M5S M5C U20 U10 Pro 6 7 plus MX6 Folia Ochronna, dostawcy Wyposażony Przypadki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Materiał M6, U20, U10, Pro7, Pro7 Plus, Pro6, MX6, M6 Note, M5S, M5C, M5 Note, M5, M3 Note, M3S mini, M3S
Nazwa marki GerTong