HG0012782
Brand new
materiał: włókna superfine
rozmiar: około 100*30 cm/39.40*11.81 cal
kolor: żółty, różowy, fioletowy, czarny, szary, beżowy, niebieski
proces: Podszywania
absorpcja wody: 25-30 s
wchłaniająca pot i quick-dry.
pakiet zawiera:
1 x Ręcznik
1 x Torba Transportowa
uwaga:
proszę pozwolić 1-5 cm błędów ze względu na pomiarze ręcznym
pozycja kolor wyświetlany na zdjęciach mogą nieznacznie różnić się pokazując na monitorze komputera, ponieważ nie są kalibrowane monitory samo

Tagi: Tanie: Szybko szybkoschnący sport towel z oczek worka pływanie podróże gym towel ręczniki z mikrofibry dla sportu na świeżym powietrzu, wysokiej jakości Szybko szybkoschnący sport towel z oczek worka pływanie podróże gym towel ręczniki z mikrofibry dla sportu na świeżym powietrzu, dostawcy Pływanie Ręczniki z Chin
Rozmiar przesyłki 35cm x 3cm x 1cm (13.78in x 1.18in x 0.39in)
Materiał Tkanina z mikrofibry
Nazwa marki Mayitr
Wzór Drukowane
Funkcja Quick-dry

M3 ARM Cortex-M0 JTAG Emulator Debugger Programator CooCox CoLink CoLinkEx opisy: CoLinkEx CooCox CoLinkEx jest debugowania sprzętu debugowania adapter, który obsługuje SW i obsługuje zarówno ARM Cortex M3 i Cortex M0 urządzeń, to obsługuje debugowanie w CooCox oprogramowania i Keil Realview MDK. uwaga: Jeśli chcesz korzystać z CoLinkEx z CoIDE 1.4.0 (lub nowszy), CoFlash 1.4.0 (lub nowszy),

Rozmiar (cm) Hip talii długość XL 78-142 52-86 90 2XL 80-158 55-98 92 3XL 90-174 66-118 94 4XL 98-180 72-122 98 5XL 102-196 76-125 101 o Transport: nie możemy obiecać, jesteśmy najbardziej szybką prędkością wysłać. ale możemy obiecać więcej lepszej jakości. będziemy wysyłać swoje przesyłkę za pośrednictwem chiny Poczta Lotniczej Poczta normalnie.

PORADY Do Brazylia Przyjaciel: Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka, Najlepszym wysyłka sposób! Ze względu na Brazylia Post, transportu w Brazylii jest bardzo powolny, więc wysyłka sposób jest bardzo ważne! Zalecamy Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka. Otrzymasz go w 20-60 Dni, czasem to będzie powolny, ale będzie to nie przekracza 120 dni. Jeśli