Fashion design, 100% Nowy, wysokiej jakości!
materiał: Nylon Elastan
styl: Moda Sexy Women Bikini Set Stroje Kąpielowe Push Up Pad Stroje Kąpielowe Kobiety Bikini
należy pamiętać, że niewielka różnica koloru powinny być dopuszczalne ze względu na światło i na ekranie
akceptujemy Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, kart debetowych Maestro, WebMoney, przelew bankowy, karta kredytowa i wszelkie można płacić na Stowarzyszenieosa.org. depozyt jest najlepiej bezpieczne płatności dla ciebie. to jest płatność centrum pomocy: http://help.Stowarzyszenieosa.org/categories_Payment.html (Skopiowane do przeglądarki, aby otworzyć) jeśli jeszcze jakieś pytania na płatności, prosimy o kontakt z nami