Funkcja:
Projektowanie mody, 100% Nowy, wysokiej jakości!
Wykorzystanie zapach leci jak szybko przynęty okolicznych muchy.
Nadaje się do wewnątrz i na zewnątrz fly złapać.
Sposób użycia: Otworzyć opakowanie i posypać go na latać.
Zawartość netto: 1 pc 3g
Sposób użycia: umieścić w muchy sprzęt zakupiony, aby przyciągnąć muchy
Składniki: kurczaka, kaczki, ryby, wnętrzności, serce, płuca i kał, suszone i ziemi w proszku (nie będzie pewne zapach, ale ten zapach jest bardziej prawdopodobne, aby przyciągnąć owady latające)

Tagi: Tanie: Mosquito Fly Przyciąga Torba Flycatcher Praktyczne Wygodne Bezwonny żel pułapki przynęty 10 sztuk/partia cudownych leków owadów zabija, wysokiej jakości Mosquito Fly Przyciąga Torba Flycatcher Praktyczne Wygodne Bezwonny żel pułapki przynęty 10 sztuk/partia cudownych leków owadów zabija, dostawcy Przynęty i Przynęty z Chin