31322 Hot!
Opis
Na podwójna rura projekt może uzyskać ten sam db, można zaoszczędzić więcej energii niż normalne gwizdek.
Nadaje się do uprawiania sportów dla sportu camping polowanie survival i tak dalej.
Gwizdek wykonane z klasy żywności ze stali nierdzewnej, safty potwierdzone.
Z hang klamry i łańcuszek do spodni, nie łatwo utracone.
Max natężenie dźwięku do 150 decybeli.
Specyfikacja:
Materiał: ze stali nierdzewnej.
Kolor: srebrny, szary.
Rozmiar: 5.7*1.8 cm.
Uwaga:
Nie może być nieco kolor distortions ze względu na różnych rozdzielczościach komputerowych.

Tagi: Tanie: Podwójne rury wysokiej decybeli ze stali nierdzewnej na zewnątrz awaryjne gwizdek brelok cheerleaderek gwizdek, wysokiej jakości Podwójne rury wysokiej decybeli ze stali nierdzewnej na zewnątrz awaryjne gwizdek brelok cheerleaderek gwizdek, dostawcy Gwizdek z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Numer modelu WJU1225

12 24 36 sztuk/partia Zabawki Dla Dzieci Cartoon Zwierząt Lodówka lodówka Magnesy Figury Sticks Model Zabawka dla Dzieci Dzieci Uwaga: kolor i styl wysłać losowo Materiał: Drewno Kolor/Styl: Losowo Rozmiar: 3-5 cm Lista opakowanie: 12 sztuk/partia; 24 sztuk/partia; 36 sztuk/partia Zabawki PAKIETY Bierzemy wielką starannością w pakowania każdy szczegół,