Cechy:
Dla związek łuk i strzały w użyciu
Opisy:
Nazwa: Związek łuk i strzały specjalne suwak Podział ciąg suwak Gładka, bez szlifowania ciąg
Kolor: czarny, czerwony, niebieski
Materiał: stop aluminium
Lista opakowanie:
1 * Splitter Suwak

Tagi: Tanie: 2018 Nowy Wysokiej Jakości Związek Łuk I Strzały Gładka Ciąg Splitter Suwak Dla Związek Łuk I Strzały W Użyciu, wysokiej jakości 2018 Nowy Wysokiej Jakości Związek Łuk I Strzały Gładka Ciąg Splitter Suwak Dla Związek Łuk I Strzały W Użyciu, dostawcy Bow & Strzałka z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 8cm x 3cm (5.91in x 3.15in x 1.18in)
Numer modelu HC01120
Wykorzystanie Strzelanie
Typ Łuk i strzały zestaw
Nazwa marki MUMIAN

Łucznictwo Stabilizator System Węgla Stabilizator Zestaw do Łuku Refleksyjnego Związek Łuk Równowagi System Opis: Jeśli potrzebujesz inne typy bow strzałka i akcesoria, prosimy o kontakt z nami, zapewniamy najlepszą jakość dla ciebie najtańszą cenę ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wysyłka

funkcja: Ostatecznym CELEM dla wszystkich broni palnej i kalibrów, w tym; Airsoft, BB guns, pistolety pelet, karabiny i nawet shotguns powietrza. IDEALNE do fotografowania wewnątrz lub na zewnątrz, krótki zasięg lub dalekiego zasięgu. nasze cele są DOSKONAŁE do cel praktyce, strzelanie konkursach, samoobrony i ukryte nosić szkolenia. żółta kula otwory są widoczne we wszystkich warunkach

6/12/24 sztuk/partia 30/32 cali spine500 strzały węglowe dla recurve/związek łuk z czarnym biały kolor OD: 7.8mm ID: 6.22mm Waga: 37g Kręgosłupa: 500 nadaje f Lub łuk mniej niż 45lbs Strzały Materiał: Mix Carbon fiber Piór Materiał: 3 z tworzywa sztucznego T Ip: Wymienne niklowane

Możemy wysyłać przesyłkę za pośrednictwem DHL, EMS, China Post, Singapur Post i innych metod. Pakiety zostaną wysłane w ciągu 2-4 dni roboczych po twój zapłaty. Jeśli masz jakieś specjalne wymagania dotyczące zamówienia lub twój pakiet, proszę nas zauważyć, zanim płatności, lub będziemy korzystać z domyślne pakiety. Pakiety wysyłane przez Chiny Poczta i Singapur Poczta zazwyczaj