kupujesz na 100% Brand New z:
Hubsports-10 PC 2.5 " 4 Śruba Uszczelka Pasuje GT30 GT35 GT2871R GT2540R Turbosprężarka Turbo Rury Spustowej HU-CGQ99
opis:
10 sztuk x 2.5 " Turbo Uszczelki (jak na zdjęciu)
nasze wysokiej jakości uszczelki może być stosowany w celu zastąpienia uszkodzonego lub zużyte uszczelki, idealny, gdy modernizacji swój rury spustowej lub turbosprężarka.
montaż: 2.5 " 4 Bolt outlet na następujące T3 Turbosprężarek (proszę sprawdzić rozmiar określone w powyższym obrazku)... Fit GTX30 GT30 GT35 GTX35 Turbo Do Rury Spustowej Meterial: T314 Ze Stali Nierdzewnej centrum Hole Rozmiar: 63 MM uszczelki Typu: Turbo do Rury Spustowej

Tagi: Tanie: 10 SZTUK/PARTIA 2.5 "4 Śruba Uszczelka Pasuje GT30 GT35 GT2871R GT2540R Turbosprężarka Turbo Rury Spustowej HU CGQ99, wysokiej jakości 10 SZTUK/PARTIA 2.5 "4 Śruba Uszczelka Pasuje GT30 GT35 GT2871R GT2540R Turbosprężarka Turbo Rury Spustowej HU-CGQ99, dostawcy z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Rodzaj materiału T304 Stainless Steel