Nazwa: Łączące Rury
Adapter węgla pręt o średnicy 6.1mm
Ilość: 12 sztuk
Materiał jest miedź

Tagi: Tanie: 12 ps/partia 125gn Miedzi rury łączącej Wkładka ID 4.2 węgla rod podłącz strzały na Łucznictwo i Polowania kompozytowe łuk, wysokiej jakości 12 ps/partia 125gn Miedzi rury łączącej Wkładka ID 4.2 węgla rod podłącz strzały na Łucznictwo i Polowania kompozytowe łuk, dostawcy Bow & Strzałka z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 8cm x 8cm (5.91in x 3.15in x 3.15in)
Nazwa marki yeseje
Wykorzystanie Polowanie
Typ Strzałka
Materiał z piór Inne
Punkt materiał Stal
Materiał wału fe340
Color Yellow
Weight 125gn
Name Connecting pipe
Use Connecting Arrow shaft and arrowhead
Material copper
Suitable ID4.2mm OD6.2mm Arrow Shaft

1 pc Łucznictwo Kciuk Straży Fotografowania Pierścień Finger Straż łuk do polowań I Strzałka ochronny sprzęt Akcesoria Pull Bow Finger Protector Pozycja Nazwa: Łucznictwo Kciuk Palec Pierścień Materiał: Tybetański Srebrny Kciuk Rozmiar: 16,17, 19,20, 21mm Waga z box: 16 #35.5g 17 #38.3g 19 #42.8g 20 #51.2g 21 #57.3g Wykorzystywane Do: chronić palce przed

funkcja: Ostatecznym CELEM dla wszystkich broni palnej i kalibrów, w tym; Airsoft, BB guns, pistolety pelet, karabiny i nawet shotguns powietrza. IDEALNE do fotografowania wewnątrz lub na zewnątrz, krótki zasięg lub dalekiego zasięgu. nasze cele są DOSKONAŁE do cel praktyce, strzelanie konkursach, samoobrony i ukryte nosić szkolenia. żółta kula otwory są widoczne we wszystkich warunkach

Opis: 1. Brand new i wysokiej jakości 2. lekki i mały rozmiar 3. przenośny do przenoszenia 4. Durable i praktyczne 5. wygodny w użyciu 6. wykonane z pianki EVA 7. It może posiada 12 sztuk strzałka. 8. It może być przewożone w strzałka kołczan. 9. skuteczną ochronę dla strzałka i fletching. Specyfikacja: Materiał: EVA Kolor: Czarny Średnica: 7

Opis: 100% nowy i wysokiej jakości. Wykonane z materiału ze stali nierdzewnej, to jest bardzo trwały. Praktyczne i przenośne. Dobry wybór dla ludzi, którzy lubią fotografowania ryb. To może być zdejmowana, jest to bardzo wygodne do przechowywania. Specyfikacja: Materiał: stal nierdzewna Ilość: 2 sztuk Kolor: srebrny Rozmiar: Jeden jest przednia ryby dart,