Tagi: Tanie: 4 sztuk/partia Mohamm Zwierząt Podnieść a Pazur Serii Kawaii Sticky Notes Papieru Naklejki Notatnik Memo Pad Biuro Szkolne Papiernicze, wysokiej jakości 4 sztuk/partia Mohamm Zwierząt Podnieść a Pazur Serii Kawaii Sticky Notes Papieru Naklejki Notatnik Memo Pad Biuro Szkolne Papiernicze, dostawcy Podkładki Memo z Chin
Rozmiar przesyłki 12cm x 12cm x 2cm (4.72in x 4.72in x 0.79in)
Styl Podkładki memo
Funkcja Dekoracji
Nazwa marki MOHAMM
Klej lub nie Tak
Dostosowane Nie
Numer modelu BLT184
Magnetyzm Nie

[Xlmodel]-[niestandardowe]-[25522] Opis Stan Brand New + wysokiej jakości! Materiał Papieru Waga O: 10g Styl Cartoon Rozmiar 40mm x 40mm x 10mm Lista pakowania: 1 Box * 46 (naklejki) Uwaga: Zdjęcie kolor może być trochę Różni się od rzeczywistego produktu Ze względu na kolor wyświetlanie różnych Monitory. [Xlmodel]-[zdjęcia]-[0000]

dzieła klasyczne biuro szkoła biurko tygodniowy planner/notes materiał; papieru rozmiar: około 160*85mm numer dokumenty: całkowita około 50 arkuszy (grubość papieru: 50g papier) o wysyłce: 1. Rzeczy wysyłają pracownika w ciągu 1-7 dni po otrzymaniu płatności. 2. Proszę sprawdzić swój adres po płatności, wyślemy go jako twój adres zamówienia. 3. We wyśle

Dla zamówień Nie śledzenia informacji Chyba, że wybrać China Post Registry Air Mail. Dla zamówień> $10, darmowa wysyłka przez chiny Post Registry Air Mail z ważny numer śledzenia. Dla zamówień> 180, ekspresowe darmowa wysyłka przez EMS/DHL/Aramex itp. z wyjątkiem niektórych zdalnego kraju. Aby zobaczyć Niesamowite Ceny, zapraszamy do naszego Hurtownie Sklep . Kliknij