Nowy Niebieski Silikon Wąż Chłodnicy Honda CRF450 CRF450R Y 2009-2012 2010 2011
Prosimy Upewnić Twojego Motocykla jest w naszej kompatybilność.
CECHY:
Aftermarket 100% Nowy
Wysokiej jakości i bardzo trwałe
Wykonane przez Nas Samych. powitanie hurtowy i zamówienie
Kolor: Niebieski
Temperatura pracy:-60 ~ 260 stopni
Ciśnienie robocze: 0.3 do 0.9Mpa
Rozrywające Ciśnienie: 2Mpa
Materiał: Silikon
PAKIET ZAWIERA:
3 x Węże Chłodnicy
Montaż:
DLA Honda CRF450 450R Y 2009-2012
Międzynarodowych Nabywców-Proszę Uwaga:

Tagi: Tanie: Nowy Niebieski Silikon Wąż Chłodnicy Honda CRF450 CRF450R Y 2009 2012 2010 2011, wysokiej jakości Nowy Niebieski Silikon Wąż Chłodnicy Honda CRF450 CRF450R Y 2009-2012 2010 2011, dostawcy Chłodzenie silnika i akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 30cm x 15cm x 9cm (11.81in x 5.91in x 3.54in)
Pozycja wysokość 0inch
Typ artykułu Chłodzenia silnika i akcesoria
Pozycja szerokość 0inch
Pozycja waga 0kg
Pozycja średnicy 0inch
Nazwa modelu MH007-L
Nazwa marki TCMT
Długość produktu 0inch
Ilosc cylindrów 2 cylinder

Nowy Niebieski Silikon Wąż Chłodnicy Honda CRF450 CRF450R Y 2009-2012 2010 2011

Szanowny kliencie , 1. jak mamy tak wiele rodzajów produktów, nie możemy lista je wszystkie, obraz jest po prostu wykorzystywane do pokazując szczegóły. Produkt jest odpowiedni do tytuł. 2. po wybraniu darmowa wysyłka, to nie mogą być śledzone po paczka lewej chinach (nie śledzenia), ale to dotrze. Jeśli nie można przyjąć, proszę wybrać inny wysyłka sposób, który może śledzone 3.

Dziecko Miękka Końcówka Przepływu Urządzenie Dziecko Ssania Urządzenia Nos Cleaner walki z podrabianiem Silikon Ssania Urządzenia Medycyna Urządzenie Zestaw Nazwa: Usta ssania dziecko nosa frajerem Dziecko nosa oczyszczanie urządzenie Anti-cofaniu silikonowe nosa ssania urządzenia karmienia urządzenie zestaw Materiał: Food grade silicone + PP Typ: Pompa powietrza Waga: 76g Kolor:

[xlmodel]-[produkty]-[36193] [xlmodel]-[zdjęcia]-[0000] [xlmodel]-[niestandardowe]-[18792] [xlmodel]-[niestandardowe]-[18792] sprzedawca obiecuje: wysyłka: 1: Darmowa wysyłka: Większość produktów w naszym sklepie, używamy Chiny wysyła lotniczą poczta, to trwa około 15-35 dni zależy od różnych krajów. proszę zrozumieć, Chiny poczta lotnicza poczta aktualizuje informacji

2 sztuk/partia Steel Labret Piercing Nose Ring Kolczyk Skrawka Helix Piercing Brwi Piercing Sztanga Piercing Body Piercing Biżuteria sprzedawane jako 2 sztuk/partia w tej samej wielkości i tym samym kolorze kolor: Srebrny, Czarny, Złoty, Rainbow, Różowe Złoto dla twojego wyboru