Materiał: neodymowe i powłoki z tworzywa sztucznego;
Powłoka: Niklu
Super silny i może pomieścić do 16 sztuk z 20 lb papieru
Małe magnesy, łatwy w obsłudze
Zastosowania: biura, reklamy, edukacji i innych celów
Super Mocne Magnesy Wykonane Z Neodymowy Materiał
Kolor: Losowy
Wymiary: średnica 11*17mm wysoka
Magnetyczny masy: średnica 6 X grubość 3mm
Stopień: N35
Pakiet zawarte
14 X Kolor magnetic pinezkę
Uwaga: fotografowania światła i różne wyświetlacze może powodować kolor pozycja na zdjęciu trochę różni się od prawdziwych. Pomiaru dozwolone błąd jest +/-1-3 cm.

Tagi: Tanie: Gorąca sprzedaż 14 sztuk Silne Magnesy neodymowe Szyszki magnesy Super Magnes pinboard Biurowe pinezka Szachy, wysokiej jakości Gorąca sprzedaż 14 sztuk Silne Magnesy neodymowe Szyszki magnesy Super Magnes pinboard Biurowe pinezka Szachy, dostawcy Klipy z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 4cm x 3cm (1.97in x 1.57in x 1.18in)
Numer modelu New
Typ Spinacz