Opisy:
Balet toczenie Spinning pokładzie będzie skyrocket swoje toczenie umiejętności!
Toczenie jest bardzo wymagających dla tancerzy, jak to wymaga doskonałej techniki i połączenie umiejętności. Ten góry tańca toczenie pokładzie jest zaprojektowany, aby poprawić okazuje poprzez zmniejszenie tarcia. Pomóc wirowania szybciej. Przygotuj lepiej widzieć i zwiększonej zamienia się w rekordowym czasie!
Główne cechy:
-The pokładzie górnej stronie jest pokryta EVA piankowa podkładka. Miękkie i anti-slip.

Tagi: Tanie: Balet Turnboard Pirouettes praktyka taniec Turn yoga pokładzie poliamid EVA baleriny rotacji Spinning tancerz Gymnasts Ice Skater, wysokiej jakości Balet Turnboard Pirouettes praktyka taniec Turn yoga pokładzie poliamid EVA baleriny rotacji Spinning tancerz Gymnasts Ice Skater, dostawcy Maty do jogi z Chin
Rozmiar przesyłki 29cm x 8cm x 3cm (11.42in x 3.15in x 1.18in)
Grubość 15mm
Numer modelu Ballet Turning Spinning Board