zaoszczędzić miejsce i maksymalizacji twojego dziecka szafa z velvet wieszaki. z materiału aksamitu tworzy antypoślizgową powierzchnię, idealne na kurtki, spodnie, koszule, suknie, i więcej.
bez Poślizgu
nasze wieszaki posiadają antypoślizgową materiału aksamitu, która posiada ubrania w miejscu, bez upadku lub ugięcia. The wyprofilowane łopatki zachować kształt ubrania, podczas gdy dodatkowe nacięcia pomagają utrzymać akcesoria w miejscu.
przestrzeń Saver
wieszak 's smukły i elegancki design pozwala zmaksymalizować przestrzeń w swojej szafy zachowując swoje ubrania bezpieczne, będąc przechowywane. trwała i wytrzymały projekt jest w stanie utrzymać ubrania do 10 funtów.

Tagi: Tanie: Jetdio Beżowy Dzieci Standardowy Flocked Velvet Dress Wiszące Wieszak Ma Poślizgu Orginazer Ultra Slim z U Notch (30 części/partia), wysokiej jakości Jetdio Beżowy Dzieci Standardowy Flocked Velvet Dress Wiszące Wieszak Ma Poślizgu Orginazer Ultra Slim z U Notch (30 części/partia), dostawcy Wieszaki i Stojaki z Chin
Rozmiar przesyłki 40cm x 40cm x 8cm (15.75in x 15.75in x 3.15in)
Materiał Plastikowe
Nazwa marki Jetdio
Color Beige
Size L30*H21*T0.5 cm
Weight 42g
Suit for Kids,baby
Material Plastic+velvet

Parametry produktu Nazwa: wieszak podróży Materiał: PP Waga: około 0.08 kg Produkt ID: 67044 Podsumowanie: materiał PP, ramiona może być rozciągnięty, łatwe do suszenia, składany projekt, może być używany, aby rozwinąć, mała turystyczna jest wygodne do przenoszenia. Home organizacja Storage wieszak na ubrania stojak do suszenia plastikowe szalik wieszaki na ubrania

Materiał: PS Kolor: różowy, zielony, niebieski, beżowy Rozmiar: 7x7x14 cm/2.8x2.8x5.5 cal Rodzaj produktu: hak do zawieszania Projekt: 360 stopni obrót Kształt: S kształt Okazja: domu Ilość: 1 szt Cechy: Wielofunkcyjny S kształt 360 stopni obrót hak do zawieszania. Łatwy w użyciu i nosić. Może być zawieszony szalik, pas, torba na ramię i innych.

opis: nowy i wysokiej jakości marek. materiał: Stop + Perła rozmiar (L * W): 40 cm * 8.5 cm kolor: biały, czarny, różowy, błękitny, żółty opakowanie zawiera: 1X Pearl Zroszony klip holder uwaga: nie może być pewne błędy ze względu na ręczne pomiary różnicy. dzięki różnice między różnymi monitorami, przedmioty, które może nie odzwierciedlać rzeczywisty