(2*20) DIN7343/ISO8750 spirali sworzeń resoru (zwoje pin) 100 części/partia

Nazwa: spirala sworzeń resoru/zwoje pin
Rozmiar: DIN 7343/ISO 8750
1 、 produkt
Jeśli chcesz kupić inny rozmiar lub jakiekolwiek inne liczba pakowania produktów, które mają nie w naszym sklepie, prosimy o kontakt z nami.
2 、 płatności
Z wyjątkiem transakcji online, także akceptujemy T/T,
Skontaktuj się ze mną na szczegóły, jeśli potrzebujesz.
3 、 pakowania
Ziplock torba w torbie bańki lub małym pudełku.
Kliknij specyfikacja tabeli poniżej wartości, można wprowadzić wartość ta specyfikacje strony, dokonać zakupu.

Tagi: Tanie: (2*20) DIN7343/ISO8750 spirali sworzeń resoru (zwoje pin) 100 części/partia, wysokiej jakości (2*20) DIN7343/ISO8750 spirali sworzeń resoru (zwoje pin) 100 części/partia, dostawcy Szpilki z Chin
Rozmiar przesyłki 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ artykułu Szpilki
Is_customized Tak