45 sztuk/partia naklejki leniwy jaj naklejki pamiętnik etykiety Tavel naklejki Scrapbooking dla dzieci Gudetama śliczne Pegatinas koreański piśmienne
Ilość: 1 część = 1 bag = 45 sztuk
Materiał: papier
Rozmiar: 4.4 cm * 4.4 cm
Projekt: 9 wzory jak na zdjęciu
Pakiet: torby papierowe jak na zdjęciu

Tagi: Tanie: 45 sztuk/partia naklejki Gudetama naklejki pamiętnik etykiety Tavel naklejki Scrapbooking dla dzieci prezenty śliczne Pegatinas koreański piśmienne, wysokiej jakości 45 sztuk/partia naklejki Gudetama naklejki pamiętnik etykiety Tavel naklejki Scrapbooking dla dzieci prezenty śliczne Pegatinas koreański piśmienne, dostawcy Papiernicze Naklejka z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Nazwa marki aihao
Wiek > 3 lat
Type 3 scrapbook stickers
Tyoe 2 children's stickers
Materiał paper
Type 1 sticker

Porady: dla zamówień dla zamówień ≥ 5 dolarów, Bezpłatna Wysyłka Registry przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta z Ważny Tropi Liczbę. nadzieję robić interesy z tobą! Rozmiar: 3.5x3.5 cm 12 szt/arkusz Całkowite 120 Pcs = 10 arkuszy

UWAGA 1. Zdjęcia Kolor Może Być Trochę Inny Od Rzeczywistego Produktu Ze Względu Na Kolor Wyświetlanie Różnych Monitorach. 2. Ze Względu Na pomiarze ręcznym, rozmiar może mieć 1-3 cm różnicy. 3. Ten produkt jest wysyłany za pomocą specjalnego Chiny post. dostaniesz tropi liczbę, ale to tylko może być śledzone w Chinach, nie może być śledzone w swoim kraju. 4.