4 sztuk/partia Zapisywalny T5577 Kart Inteligentnych Zbliżeniowy 125 Khz RFID Wielokrotnego EM4305 Kluczowych Tagów rfid Do kontroli dostępu Rfid Kopiarka
jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek obrazu proszę zostawić wiadomość z nami, jeśli nie zostawić żadnych wiadomości, będziemy wysyłać losowo
dane techniczne:
częstotliwość: 125 KHz
protokół: ISO 14443A
Chip typ: dla T5577 Chip
antykolizyjnej: Tak
czytanie odległość: 0 ~ 10 cm (W Zależności Od czytnik designerską, środowisko i aplikacji)
materiał: Epoksydowa

Tagi: Tanie: 125 khz RFID Zapisujące Karty Inteligentnej Zbliżeniowe T5577 EM4305 Wielokrotnego Zapisu Kluczowe Tagi Dla kontroli dostępu Rfid Kopiarka 4 sztuk/partia, wysokiej jakości 125 khz RFID Zapisujące Karty Inteligentnej Zbliżeniowe T5577 EM4305 Wielokrotnego Zapisu Kluczowe Tagi Dla kontroli dostępu Rfid Kopiarka 4 sztuk/partia, dostawcy Kontroli dostępu Karty z Chin
Rozmiar przesyłki 8cm x 6cm x 4cm (3.15in x 2.36in x 1.57in)
Numer modelu AL-T5577DJ-001
Nazwa marki zhizaibide

regenerowane głowica Drukująca C4813A dla HP11 typ: regenerowane głowica drukująca głowica drukująca model: dla hp 11 C4813A kolor: żółty kompatybilne drukarki: Hp Office Jet 9110 Hp Office Jet 9120 Hp Office Jet 9130 do HP Business Jet 1000 do HP Business Jet 1100 S do HP Business Jet 1200 S do HP Business Jet 1700 S do HP Business

1 PC Seal wlać do przechowywania żywności klips do torebek przekąskę zatrzask uszczelniający utrzymanie świeżego uszczelniaczem zacisk plastikowe pomocnikiem żywności wygaszacz podróży narzędzia kuchenne Opis produktu: Materiał: PP Kolor: biały, szary, czerwony, zielony Ilość: 1 Rozmiar: 12.5*5.5*4 cm/4.92*2.16*1.57'' Cechy: 100% nowy i wysokiej jakości. Projekt

1 worek 10g 30g Połowów Karpia Przynęty Karaś Przynęty Red Worm Aromat Smak Włożona Cząstek Żywo Przynęty Ziemi przynęty Dodatek PR-354 To jest bardzo łatwe do hook bait. Ten przynęty został zaprojektowany być rozszerzona dwa razy w dziesięć minut pod wodą, aby przyciągnąć karpia i curcian. Red worm lub aromat jest favouriate smak dla karpiarzy i karaś.

Nazwa produktu: Dzieci kurtka zimowa z Kapturem futra dinosaur Drukowane tęczy dzieci śnieg kurtka Chłopiec Wiatrówka Kurtki Dziewczyny Parki Płaszcze Produkty obejmują: 1 sztuk płaszcz Materiał: Bawełna Odpowiadał tłum: 2 t-7 t Pakowanie: Opp Siz E Sugerują, Wysokość Płaszcz Długość