funkcja:
materiał: PU Skóra
rozmiar: Około 11*7 cm
.

Tagi: Tanie: 5 sztuk/partia Niezbędne Voberry Czarny PU Skórzany portfel Posiadacza Karty ID Odznaka Pionowa (Top Loading) z Otworami Slot & Chain, wysokiej jakości 5 sztuk/partia Niezbędne Voberry Czarny PU Skórzany portfel Posiadacza Karty ID Odznaka Pionowa (Top Loading) z Otworami Slot & Chain, dostawcy Odznaka Holder i Akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Nazwa marki TEN-WIN
Typ Posiadacza karty identyfikacyjnej
Numer modelu SK004

Cechy: Handmade papier pakowy tag wisiorek, stylowy wygląd Okrągły otwór projekt może string up dekoracji Można napisać kilka błogosławieństwo słowa na nim Boże narodzenie, ślub dekoracji, aby dodać dobra atmosfera Dane techniczne: Nazwa: Papier Pakowy Boże Narodzenie Drzewo Tag Materiał: papier pakowy Ilość: 50 sztuk Waga: Ok. 30g Pakowanie: worek

Wy-plugin-start Gorący Towar $1.68 $2.4 $1.35 $1.8 $1.74 $2.48 $1.98 $2.64 $2.44 $3.76 $28.80 $44.3 $2.71 $3.76 $1.63 $2.5 Wy-plugin klasy Cechy: Klasyczny Design, duży rozmiar, nadaje się do papieru: 74*105mm Backside otwarta konstrukcja, okrągłe rogu, może pomieścić wielu kart Trwałe Zebrane Hurtownie i Niestandardowe

Szczegóły produktu * Nazwa: PCV Broszka/Odznaki * Ilość: 1 sztuk/partia * Materiał: PVC + pins * Styl: jako pictrue * Waga: 3g * Rozmiar: 2-3 cm Dzieci Najlepsza Strona Dostarcza Dar do swoich znajomych (Dla młodszych dzieci do zabawy z)