10/20 Sztuk/partia Strong Rare Earth Neodymowy Magnes Neo N50 Magnesy Neodymowe 8mm x 3mm 8*3mm Craft Model Płyty Blachy opis: kształt: Płyty wymiary: Średnica 8mm x grubość 3mm tolerancja: +-0.1mm materiał: magnesy Neodymowe certyfikacja: RoHS przeszedł ocena: N50 BR: 14000-14500 GAUSS Hcj ≥11 KOe Hcb≥10. 5 KOe BHmax: 48-51 MGOe namagnesowania: namagnesowane Osiowo/Polacy na Płaskich Końce maksymalna Temperatura pracy: 80 ° C/176 ° F pokrywanie: nikiel miedź nikiel trójwarstwowa galwanicznie uwaga: silne magnesy są kruche; silny magnes może źle przyciąć palców; jeśli pozwalają dwa magnesy przyciągają razem, to może pęknięć i chipy może boli oczy

Tagi: Tanie: 10/20 Sztuk/partia Strong Rare Earth Neodymowy Magnes 8mm x 3mm Neo N50 Magnesy Neodymowe Craft Model płyta Arkusz 8*3mm, wysokiej jakości 10/20 Sztuk/partia Strong Rare Earth Neodymowy Magnes 8mm x 3mm Neo N50 Magnesy Neodymowe Craft Model płyta Arkusz 8*3mm, dostawcy Materiały magnetyczne z Chin
Typ jednostki combo
Rozmiar przesyłki 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Kolor 20pcs, 10pcs
Z Otworami Nie
Composite Magnes neodymowy
Kształt Blok
Zastosowanie Magnes przemysłowe
Typ Stałe
Nazwa marki HFY
Numer modelu Neodymium Magnet

Powłoka: Ni-Cu-Ni temperatura pracy: poniżej 80 stopni. tolerancja: + _ 0.1mm. (gwarantujemy, że będzie można uzyskać dokładny rozmiar, jak opis.) namagnesowane kierunek: Poprzez grubości. pionowe siły ciągnąć: 15 KG ( te magnesy mogą tylko przyciągnąć produkty wykonane z żelaza, kobalt, niklu. czystość i grubość, i wielkość powierzchni styku zdecydować,

Huragan magnesy i materiałów inżynieria [Neodymowy SMCO ALNICO ferrytowe MOLYBDYMUM napylania cele] Dane techniczne (1 = 25.4mm; 1lbs = 0.453 kg) Wymiary: długość 12.70 x szerokość 6.35x3.18mm grubości Tolerancji: ±. 002 x ±. 002 x ±. 002 (+/-0.05mm x ±. 05mmx ±. 05mm) Materiał: neodymowy, Klasy N42 Poszycia/powłoka: Ni-Cu-Ni (nikiel) potrójne plated

Uwaga: Tylko pierścienie są ze stali nierdzewnej 304 Magnesu sama jest wykonana z A3 stali. To będzie rdzy jeśli to pozostaje pod wodą przez długi czas. Proszę suche go w czasie. Zobowiązana do dotrze w ciągu 60 dni, zaniepokojeni kupujący sugerują, aby nie kupić Prouduct Informacje Silne magnetyczne występy i nigdy nie będzie rozmagnesowania. Może wchłonąć na żelazo