5 sztuk/partia 40 cm perły plastikowe dorosłych wieszak wieszak na ubrania wieszak wieszaki na ubrania płaszcz sweter sukienka

opis:
nowy i wysokiej jakości marek.
materiał: Stop + Perła
rozmiar (L * W): 40 cm * 8.5 cm
kolor: biały, czarny, różowy, błękitny, żółty
opakowanie zawiera:
1X Pearl Zroszony klip holder
uwaga:
nie może być pewne błędy ze względu na ręczne pomiary różnicy.
dzięki różnice między różnymi monitorami, przedmioty, które może nie odzwierciedlać rzeczywisty kolor obrazu, mam nadzieję, że można zrozumieć, dziękuję.

Tagi: Tanie: 5 sztuk/partia 40 cm New arrival perły plastikowe dorosłych wieszak wieszak na ubrania wieszak wieszaki na ubrania płaszcz sweter sukienka, wysokiej jakości 5 sztuk/partia 40 cm New arrival perły plastikowe dorosłych wieszak wieszak na ubrania wieszak wieszaki na ubrania płaszcz sweter sukienka, dostawcy Wieszaki i Stojaki z Chin
Rozmiar przesyłki 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Kolor mix or message us, Biały, Czarny, Szary, Różowy, Błękitny
Nazwa marki Surelife