rozmiar: około 40*40mm każdy pojedynczy szt;
wskazówka: 9 sztuk naklejki każde opakowanie, 1 partia = 50 = 450 sztuk naklejki arkuszy, jak na zdjęciach pokazać.
opakowanie: worek PVC.
ŚMIESZNE! Jak widzisz ten piękny naklejka, można stosować na prezent lub wszędzie trzeba dekoracji, z pełnym miłości. łatwy w użyciu. idealne do dekoracji zbyt ^ ^
zauważ: jeśli masz jakiekolwiek wymagania, proszę skontaktować się z nami natychmiast, Jeśli chcesz, aby mieszane zamówienie (takich jak rzeczy są więcej niż 5 partii lub łączna wartość USD100), Pls prosimy o kontakt first. we daje rozsądne zniżki lub bezpłatna wysyłka ekspresowym (UPS, DHL, EMS itp)

Tagi: Tanie: 450 sztuk/partia Christmas Serii Naklejki papier Pakowy dla Handmade Produkty do pieczenia Gift uszczelnienie naklejki etykiety, wysokiej jakości 450 sztuk/partia Christmas Serii Naklejki papier Pakowy dla Handmade Produkty do pieczenia Gift uszczelnienie naklejki etykiety, dostawcy Papiernicze Naklejka z Chin