zł1 028.92

Remis wytrzymałości regulacji
1. korzystać z 7/32 składane klucz do regulacji śruby regulacyjnej, włączyć go w prawo, aby zwiększyć siłę, włączyć go w lewo do decreace wytrzymałości.
2. włącz klucz wokół, losowaniu wytrzymałość zmian 3-5 funtów.
3. dla bezpieczeństwa, śruby powinny wyższa niż nakrętki co najmniej 1mm.
4. po regulacji, górna i dolna śruba powinny być w tym samym poziomie.
Remis odległość regulacji
1. korzystać z 1/8 składane klucz, zwolnij śruby regulacyjnej koła, włącz regulacji pokrętła do odległość trzeba, a następnie blokady śrubę.

Tagi: Tanie: Związek Łuk Prosto Pull Koło Pasowe Łuk Łucznictwo Sprzętu Rozrywki Lekkoatletyka Polowanie Ryby Łuk, wysokiej jakości Związek Łuk Prosto Pull Koło Pasowe Łuk Łucznictwo Sprzętu Rozrywki Lekkoatletyka Polowanie Ryby Łuk, dostawcy Bow & Strzałka z Chin
Rozmiar przesyłki 50cm x 30cm x 30cm (19.69in x 11.81in x 11.81in)
Wykorzystanie Polowanie
Numer modelu Hunting Fish Bow