1 --- O Zobwn Optyczny co., ltd:
posiadamy własną fabrykę ramki, cena jest nasz eksport fabryka cena hurtowa i zapisać dla ciebie, wiele stylów dostępne, wybrać i ponad 1000 stylów w magazynie , jednym zamówieniu można mieszać z różnych materiałów, rodzaje, style, model i kolor , każda rama jest w dobrym stanie i będą sprawdzać każdy przed wysyłką, szybka dostawa, koszty wysyłki, możemy uzyskać dobry rabat do akcji i zapisać dla ciebie, wszystkie usługi ekspresowe firmę mamy kontakt Stowarzyszenieosa.org STANRD WYSYŁKA//Stowarzyszenieosa.org WYGASZACZ//Stowarzyszenieosa.org PREMIUM WYSYŁKA//E-pakiet ów//EMS//DHL//FEDEX//Yan Wen Gospodarka/, możemy wybrać najlepszy szybkie i ekonomiczna kurier dla ciebie, to jest bardzo wygodne . cena: więcej ilość kupić, rabat więcej otrzymasz go!

Tagi: Tanie: Moda Rimless Metal Kobiety Okulary okulary Optyczne Ramki Okularów krótkowzroczność Okulary Korekcyjne Okulary Oculos de Grau, wysokiej jakości Moda Rimless Metal Kobiety Okulary okulary Optyczne Ramki Okularów krótkowzroczność Okulary Korekcyjne Okulary Oculos de Grau, dostawcy Ramki okularów z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)
Typ artykułu Okulary akcesoria
Okulary akcesoria Ramki