Opis:
3. rozmiar: jako obrazka przedstawienie
4. pochodzenia: Made in China
Pakiet zawiera: 5 sztuk/partia Rhinestone Bead aplikacja/gwiazda łatki
Istnieje klej na tylnej stronie, możesz żelaza go na ubrania.
Ale w celu uczynić go bardziej mocno i trwałe,
Proszę szyć kilka prostych szwów po prasowania.
Ciepłe rada:
O rozmiar:
Od wielkości powyżej jest mierzona przez strony, wielkości rzeczywistego element, który otrzymał może być nieco inny od wielkości powyżej

Tagi: Tanie: 5 sztuk/partia Rhinestone Bead aplikacja nadruków na zroszony poprawki dla torba na ubrania Cap Fashion Star naklejki Craft Diy naprawy dekoracji, wysokiej jakości 5 sztuk/partia Rhinestone Bead aplikacja nadruków na zroszony poprawki dla torba na ubrania Cap Fashion Star naklejki Craft Diy naprawy dekoracji, dostawcy Plastry z Chin
Rozmiar przesyłki 17cm x 17cm x 4cm (6.69in x 6.69in x 1.57in)
Typ produktu Plastry
Numer modelu D-12
Funkcja Handmade,Ekologiczne
Technika Zroszony
Rozmiar As Picture Show
Styl Iron-on
Style Iron-on
Feature1 Eco-Friendly,Fashion
Material Rhinestone,,Resin
Usage DIY Clothing,Bags,Cap,Textile Accessories
Name2 Diy Accessory, Decorative Applique Sticker
Origin China
Name3 Rhinestone Beads Patch,Star Applique Badge
Feature2 BrandNew,High Quality
Color Golden,Red

Prajna Jednorożec Patch Słodkie Funny Anime Odznaka Żelazko Na Łaty Hafty Taśmy Na Ubrania Akcesoria Do Szycia Jean Kurtka Aplikacja MOQ: 1 sztuk Rozmiar: JAKO obrazka przedstawienie Na Łatki Z Kleju Na Odwrocie. Można żelaza go na Bezpośrednio Z Żelaza. Ale, Aby Uzyskać Najlepszą Wydajność, Można Dodać Trochę Stitiches Wokół Krawędzi

Funkcja: 1. Material: ubrania subsidy 2. Packing: 2 sztuk/partia 3. może być używany do dekoracji odzieży, suknia ślubna aplikacja, stroik ślubny, koronki kołnierz, koronki łatka, buty ślubne dekoracyjne, nakrycia głowy dekoracji itp 1. Wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane za pośrednictwem bezpiecznego DEPOZYT procesora płatności. 2.

funkcja: Żelazko Na Naklejce rozmiar: 6.3*8.5 cm opakowanie: 10 sztuk/partia jesteśmy fabryki, witamy Niestandardowe Projekty, przyjmujemy Zlecenia Próby. płatności 1. akceptujemy Alipay, T/T, Escrow. 2. nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek lokalnego cła na swoim kraju Klienta. wszystkie ceny są nie licząc Podatków lub Cła wysyłka 1. upewnij się, że

T shirt dziewczyna transfer ciepła drukowania 23 cm litery liści pcv patch do ubrania żelaza na transferze naszywki do odzieży 3d naklejki Plaster na ubrania Żelaza na transferze Pathes na odzież