Lista pakowania:
Materiał: Akryl, Stop, Rhinestone
MOQ: 20 sztuk/partia
Kolory: srebrny
Przydatność: Może zrobić dla rhinestone przycisk, przycisk stop
Uprzejmie ZAUWAŻYĆ:
1. Please zostawić nam wiadomość kolory chcesz
2 .. jeśli chcesz na zamówienie, skontaktuj się z nami JAK NAJSZYBCIEJ
2743762547870081 DIY Kryształ /Torba

Tagi: Tanie: Rhinestone dla handmade kwiat, kwiat centrum przyciski, mieszkanie powrót rhinestone zdobienie dla wstążka łuk (20 sztuk/partia) diy supplie, wysokiej jakości Rhinestone dla handmade kwiat, kwiat centrum przyciski, mieszkanie powrót rhinestone zdobienie dla wstążka łuk (20 sztuk/partia) diy supplie, dostawcy Przyciski z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ produktu Przyciski
Numer modelu D18-20-C16
Funkcja Pranie chemiczne,Niklu,Ekologiczne
Technika Poszycia
Kształt Diament
Przycisk typu Przycisk łączny
Metal rodzaj Żelaza
Materiał Metal
Dekoracji Cyrkonie
Styl Cholewka
Nazwa marki BIT.FLY
contain 20pcs/lot
size as picture
1 wedding favors
2 diy supplies
3 wedding decorations

Rodzaj produktu: nowy 10 pc 20*22mm Owalne Perłowe żywicy róże Przycisk złoty metal Wedding Bride gospodarstwa kwiaty dekoracji włosów akcesoria księga gości Dekoracja: Pearl Funkcja: DIY Technika: Powlekane Materiał: Stop Zastosowanie: Torby, Paski, Odzież, Buty Kształt: Płaskie Numer modelu: 20*22mm Kolor: Złoty Ilość: 10 sztuk Metoda płatności

Szczegóły produktu kwiat W Kształcie Boże Narodzenie Malowanie Drewna Ozdobne Guziki 20mm Szycia Scrapbooking Akcesoria Modelarskie 50 sztuk MT0342 dugme 1 materiał drewna rozmiar ok: 20mm średnica otworu: 1.3mm konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal kolor sam obraz ilość dostaniesz 50 tej pozycji po cenie katalogowej Part No. MT0342 uwaga. mogą

uwaga: 2. Jeśli twój zamówienie . wyślemy go przez chiny Post Zwyczajne Small Packet ( nie tropi liczbę ) 3. jeśli nie zgadzają się to, proszę zastanów się ponownie przed zamówieniem. dzięki za zrozumienie! 4. Jeśli masz jakiekolwiek problemy, Prosimy O skontaktuj się z nami. . Szczegóły produktu piękna Księżniczka Drukowane Drewniane Guziki Bez Dziur Strona

Guzik do koszuli Kołnierz, spinki do mankietów, dekoracji Mój drogi przyjacielu, zapraszamy do naszego sklepu. Nazwa produktu: wysokiej klasy perła diamentowa przyciski Rodzaj produktu: przycisk Materiał: żywica Funkcja: ekologiczne Szeroki: 10mm-12.5mm Opakowanie: 20 sztuk/partia Zauważ: 1. ze względu na światło i na ekranie różnica, rzecz jest kolor