Biker Odzież Dekoracji Zwierząt Poprawka Hot
Styl Rozmiar: jak obrazek Ilość: MOQ jest 1 sztuk/partia DIY z dzieci razem. Szczęśliwy każdego dnia z uśmiech ^-^

Tagi: Tanie: Prajna Punk Style Patch Czaszki Haftowane Patch Żelazko Na Naklejki Okrągłe Aplikacje Dla Biker Odzież Dekoracji Zwierząt Poprawka Hot, wysokiej jakości Prajna Punk Style Patch Czaszki Haftowane Patch Żelazko Na Naklejki Okrągłe Aplikacje Dla Biker Odzież Dekoracji Zwierząt Poprawka Hot, dostawcy Plastry z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Typ produktu Plastry
Rozmiar As Picture
Technika Haftowane
Nazwa marki Prajna
Funkcja Handmade,3d,Ekologiczne
Numer modelu Iron On Patches
Styl Iron-on
Custom Custom Patch
Motif Embroidered Patch Round Patch Punk Style Patch
Name 1 Patches For Clothing
Clothing Dress,Shirt,Skirt,Jacket,Jeans,Apron
Name 2 Cute Patches,Cartoon Patches
Sale Mode Retail
Supplier China Manufacturer
People Kids,Girl,Boy,Woman,Baby,Beauty
date 2018-11-5W

Cechy: 100% nowy i wysokiej jakości Piękne DIY patch Moda i odwracalny projekt Wielki akcesoria na ubrania Materiał: cekiny Typ: Sew-On Kolor: Czarny, Różowy Rozmiar: ok 18*20 cm/7.08 * 7.87in Pakiet obejmuje: 1 pc x Cekiny Kot Łatka Uwaga: 1. proszę pozwolić 0.5-1.0 cal różnice ze względu na pomiarze ręcznym, dzięki. 2. proszę zrozumieć, ze względu

Opis Rozmiar: O 20mm (1 = 25.4mm) Ilość: 100 Pcs Materiał: Brokat skóra Kolor: Losowo mieszane kolory Poz zdjęcia WSKAZÓWKA ze względu na differenc z światła i ekran, rzecz jest kolor może się nieznacznie różnić od tego na zdjęciach. proszę pozwolić 1-2mm różnice ze względu na pomiarze ręcznym. jeśli masz coś pytanie, prosimy o kontakt

funkcja: Żelazko Na Naklejce rozmiar: 6.3*8.5 cm opakowanie: 10 sztuk/partia jesteśmy fabryki, witamy Niestandardowe Projekty, przyjmujemy Zlecenia Próby. płatności 1. akceptujemy Alipay, T/T, Escrow. 2. nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek lokalnego cła na swoim kraju Klienta. wszystkie ceny są nie licząc Podatków lub Cła wysyłka 1. upewnij się, że