7 sztuk/partia różowy theme 5 cm x 100 cm bawełna tkaniny paski galaretki rolki dla scrapbooking rzemiosła pikowanie patchwork tildas

Nazwa: Galaretki rolki Tkaniny paski różowy zestawy
Materiał: 100% bawełna. Cienkie, nie gęsta , Nadaje się do szycia zabawki, tildas, patchwork, pikowania, scrapbooking, rzemiosła i innych szycia projektów.
Wzory: Jako obraz pokazano, 7 różowy Projekty kolekcji
Rozmiar: 1 szt = 5 cm x 100 cm (cut ręcznie, +-2 cm błąd)
Zawartość opakowania: 7 wzory , Każdy projekt jeden kawałek.
Uprzejmie proszę Pamiętać:
1 ) Każdy projekt 1 sztuka, NIE MOŻE wybrać projekt.
2) bundle jest pre-cut, jeśli zamówienie 2 partia lub więcej, to NIE jest ciągły.

Tagi: Tanie: 7 sztuk/partia różowy theme 5 cm x 100 cm 100% bawełna tkaniny paski galaretki rolki dla scrapbooking rzemiosła pikowanie patchwork tildas, wysokiej jakości 7 sztuk/partia różowy theme 5 cm x 100 cm 100% bawełna tkaniny paski galaretki rolki dla scrapbooking rzemiosła pikowanie patchwork tildas, dostawcy Materiał z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nazwa marki booksew
Technika Tkane