nazwa: ryps wstążka
szerokość: 3/8 '' (9mm-10mm)
długość: 10 metrów/partia
cena: 1.00 dolarów /lot
sposób użycia: opakowania na prezenty wstążki, aby włosy łuki, udekorować mini cylindrach, udekorować dziewczyny suknie, ślubne obchodzony dekoracje, festiwal strona dekoracji, itp.

Tagi: Tanie: (10 metrów/partia) 3/8 "10mm Atrovirens dekoracji wstążki Ryps Wstążka dar oblewania Hurtowa, wysokiej jakości (10 metrów/partia) 3/8 "10mm Atrovirens dekoracji wstążki Ryps Wstążka dar oblewania Hurtowa, dostawcy Wstążki z Chin
Typ jednostki lot (10 Metr/lot)
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 1cm (1.97in x 1.97in x 0.39in)
Typ produktu Wstążki
Nazwa marki RIBBON HOUSE
Rodzaj tkaniny Ryps
Szerokość 3/8"
Numer modelu 31421182
Technika Drukowane
Wzór Jednolity kolor
Styl Double face
Materiał 100% poliester

[styl] : [ materiał]: 100% poliester [L ength ] : 10 metrów; 1 yard = 0.914 metr [Rodzaj tkaniny] : ryps [Szerokość wstążki] : 7/ 8 (22mm) [M. oq] : 10 stoczni/kolor [ ≈ 0.06 kg [ opakowanie ]: 10 stoczni/rolka [ certyfikat] : Oeko-tex Stojak 100 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nazwa: ryps wstążka materiał: 100% poliester szerokość: 1 (25mm-26mm) długość: 6 m/lot (6 kolory mieszane, każdy kolor 1 metrów) cena: 2.20 dolarów /lot sposób użycia: opakowania Na Prezenty wstążki, aby włosy łuki, udekorować mini cylindrach, udekorować dziewczyny suknie, obchodzony dekoracje ślubne, festiwal strona dekoracji, itp.