witam, Drodzy Panie I Panowie, Dziękujemy Za Odwiedzenie Naszego Sklepu
wszystkie Produkty, Wysokiej Jakości Z Dobrej Elastyczności
instrukcja Pomiaru, Dopuszczalny Błąd 1-2 cm, Dziękuję Za Zrozumienie

Tagi: Tanie: CityRaider Mężczyzna Krawat Zamek Dot Druku Krawat 5.5 cm Koreański Styl brązowe Krawaty Gravatas Garnitur Ślubna Wąski Krawat Szyi Szczupła Leniwy CR026, wysokiej jakości CityRaider Mężczyzna Krawat Zamek Dot Druku Krawat 5.5 cm Koreański Styl brązowe Krawaty Gravatas Garnitur Ślubna Wąski Krawat Szyi Szczupła Leniwy CR026, dostawcy Męskie krawaty i poszetki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
Typ artykułu Krawaty
Typ wzoru Dot
Nazwa marki CityRaider
Materiał Poliester
Styl Moda
Krawaty typu Szyi krawat
Rozmiar Jeden rozmiar
Nazwa działu Dorosłych
Płeć Mężczyźni
Numer modelu CR026
Size 48cm * 5.5cm

Zapraszamy Drop-shipping USA Wysyłka Mężczyzna Mody Aksamitna Kryształy Dżetów Wedding Party Bowtie Muszka Warunek: 100% Nowy Materiał: Aksamit Rozmiar: 12 cm x 6 cm Pakiet Zawiera: 1 x Bowtie Wysyłka 1. Welcome Drop-shipping. 2. Pakiet zostanie wysłane z USA magazynie. Zwykle trwa 3-5 dni roboczych dla dostawy. 3. We wyśle paczkę w ciągu 1-2 dni po otrzymaniu

Mile widziane! Można mieszać z innym stylu krawaty w naszym sklepie. Prosimy o poinformowanie pozycja Nr. lub dodaj do koszyka po wybrać! Ze względu na jasność światła i kamery powód, nie może być niewielka różnica koloru, nadzieję, że można zrozumieć. Normalne wysyłka jest przez Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka, bo to gospodarcza wysyłka,

Witaj! Zapraszamy do Naszego Sklepu! Mam nadzieję, że masz zabawy tutaj podczas zakupów! Obiecujemy, aby dać państwu nasze najlepsze usługi! Cechy: Typ artykułu: Krawaty Dział Nazwa: Dla Dorosłych Styl: Fashion Krawaty Typ: Muszka Płeć: Mężczyźni Materiał: Włókno Bambusowe, Skóry Syntetycznej Rozmiar: Jeden Rozmiar Typ wzoru: Geometryczne Pakiet

materiał: Poliester Jedwabiu rozmiar: długość 145 cm, duże końcowe 6 cm o Hurtowy 1, Sopport zapewniają obraz do klientów VIP 2, cena hurtowa dla Członka A3-A4. 3, polecamy nasz sklep do znajomego, może dostać jakiś prezent wskazówka: ten Przedmiot zamówienia więcej niż 5 dolarów będzie wysłane listem Poleconym Powietrza, które mogą być śledzone. (należy