ty można płacić przy użyciu Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union,
kart debetowych Maestro, Web-Pieniądze i przelew bankowy.
więcej opcji płatności będą dostępne na Stowarzyszenieosa.org w przyszłości.
1. będziemy wysyłać swoje zamówienia w 1-7 dni (w zależności od zamówienia ilość) po płatności.
2. akceptujemy Chiny Post, Epacket, DHL, EMS, Fedex, EMS, UPS, jeśli potrzebujesz, aby wysłać do przez innych
wysyłka, prosimy o kontakt z nami.
3. nasza cena nie obejmuje podatków, VAT, lub innych opłat. w celu zapewnienia płacisz minimum podatku,

Tagi: Tanie: Długie Panie Ice Silk Lace Rękawice Bramkarza Dla Partii Koncert kobiety UV Ochrony Letnie Rękawiczki Mitten guantes mujer Full Finger rękawice, wysokiej jakości Długie Panie Ice Silk Lace Rękawice Bramkarza Dla Partii Koncert kobiety UV Ochrony Letnie Rękawiczki Mitten guantes mujer Full Finger rękawice, dostawcy Damskie rękawiczki z Chin
Typ jednostki Para
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)