1.99 USD /Szt 1.99 USD /Szt
1.99 USD /Szt 1.99 USD /Szt 1.99 USD /Szt 1.99 USD /Szt 1.99 USD /Szt

Tagi: Tanie: QIAMNI 1 sztuk Moda Biżuteria W Stylu Vintage Piękne Dziecko Butterfly Wisiorek Naszyjnik Prezent dla Kobiet i Dziewcząt Hurtownie, wysokiej jakości QIAMNI 1 sztuk Moda Biżuteria W Stylu Vintage Piękne Dziecko Butterfly Wisiorek Naszyjnik Prezent dla Kobiet i Dziewcząt Hurtownie, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Metal kolor Złoto-kolor, Posrebrzane
Nazwa marki QIAMNI
Metale typu Stopu cynku
Płeć Kobiety
Naszyjnik typu Wisiorek naszyjniki
Styl Trendy
Typ łańcucha Link łańcucha
Materiał Metal
Numer modelu rn02
Kształt 's wzór Geometryczne
Wisiorek rozmiar 6mm x12mm
Typ artykułu Naszyjniki
Grzywny lub mody Moda
is_customized Yes
COLOR silver ,gold
Eco-Friendly Lead & Nickel Free
Occasion Anniversary Engagement Gift Party Wedding
Length 17

istnieje więcej stylów, możesz kliknąć poniższe zdjęcia, aby wybrać jeden wolisz! 1: możesz skontaktować się z nami przez TradeManager pozostawiając nam wiadomość na Stowarzyszenieosa.org lub napisz do nas. 2: możemy odpowiedzieć Wiadomości E-mail w ciągu 12 godzin, w ciągu 24 godzin na Weekend. 3: Wsparcie mieszane partii, jeśli go dopasować swoje potrzeby, Prosimy O kontakt

Materiał: stop cynku Rozmiar: Około 2.3 cm * 3.4 cm Waga: około 11g Darmowa wysyłka: Tak Drop shipping: Może Szybkie Ekspresowe: Zamówienie> 150 usd DHL/FEDEX/UPS/EMS.