2016 nowy projekt gold & silver plated łańcuch CZ diament Kropla wody Kryształ podwójna warstwa łańcuchy naszyjnik dla partii

Tagi: Tanie: Dorado 2018 nowy projekt złoty kolor srebrny łańcuch kropla wody rhinestone krystaliczna double layer łańcuch wisiorek naszyjnik dla partii, wysokiej jakości Dorado 2018 nowy projekt złoty kolor srebrny łańcuch kropla wody rhinestone krystaliczna double layer łańcuch wisiorek naszyjnik dla partii, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)
Typ artykułu Naszyjniki
occasion party
gender women
Metals Type Rhodium Plated

K568 1 Ilość = 1 pc materiały stop Łańcuch ze stali 45 cm = 18 inch przede wszystkim Kolor posrebrzane (jak na zdjęciu) -- Fit Dia.: ≤9 mm koralik/pearl/ball/wewnętrzna ustawienie kamienia długość * Szerokość Wielkość ok wisiorek: 24*20mm = 0.97*0.79 dodać niektóre losowy kolor pompony piłka bez perfum/olejki eteryczne/pearl/akoya

** Drogi przyjacielu, zapraszamy do mojego sklepu!! Jeśli element nie dotrzeć na czas lub masz jakiekolwiek problemy dotyczące przedmiotu. Prosimy o kontakt do mnie po pierwsze, zrobię co w mojej mocy, aby pomóc go rozwiązać jak najszybciej! Proszę nie zostawiaj neutralną lub negatywną opinie do nas, zanim kontakt rozwiązać problem. Wielkie dzięki za uwagę i zakupu ** Opis: Stan: