Marka: ESHUO
Szczegóły Pokaż
Płatności
1. akceptujemy alipay tutaj
2. wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane za pośrednictwem bezpiecznego DEPOZYT procesora płatności

Tagi: Tanie: Steampunk Dramat Gravity Falls Tajemnice BILL SZYFROWANIA KOŁA Wisiorek Naszyjnik Moda Szkło Mężczyźni Handmade Naszyjnik 2019, wysokiej jakości Steampunk Dramat Gravity Falls Tajemnice BILL SZYFROWANIA KOŁA Wisiorek Naszyjnik Moda Szkło Mężczyźni Handmade Naszyjnik 2019, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 13cm x 5cm x 1cm (5.12in x 1.97in x 0.39in)
Główny kamień kolor Silver Plated, Bronze Plated, Black Plated
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Naszyjniki
Wisiorek rozmiar 34*34mm
Styl Trendy
Nazwa marki ESHUO
Typ łańcucha Link łańcucha
Is_customized Tak
Naszyjnik typu Wisiorek naszyjniki
Metale typu Stopu cynku
Numer modelu Dog Paw Pendant
Materiał Metal
Płeć Unisex
Kształt 's wzór Okrągły
Kompatybilność Wszystko kompatybilny
Funkcja other

istnieje więcej stylów, możesz kliknąć poniższe zdjęcia, aby wybrać jeden wolisz! 1: możesz skontaktować się z nami przez TradeManager pozostawiając nam wiadomość na Stowarzyszenieosa.org lub napisz do nas. 2: możemy odpowiedzieć Wiadomości E-mail w ciągu 12 godzin, w ciągu 24 godzin na Weekend. 3: Wsparcie mieszane partii, jeśli go dopasować swoje potrzeby, Prosimy O kontakt

długość łańcucha 42 cm rozszerzonego łańcucha 4 cm, wisiorek : 3.5*1.1 cm Metoda płatności akceptujemy tylko Escrow, karta kredytowa, Western Union. zarówno Proszę zwrócić w ciągu 7 dni od złożenia zamówienia. Warunki wysyłki Usługa Standard jest Porcelanowa poczta lotniczą lub Hong Kong post airmail. przyspieszonym Usługi jest Porcelanowa poczta EMS. wysyłamy Od