Ten Element Opis
Nazwa: 2018 Drzewo życia Wisiorek Kryształ Naszyjnik dla Kobiet Złoto Srebro Kolor Komunikat Naszyjniki Choker Długi Biżuteria
Marka: MEDNEN
Materiał: ochrona Środowiska stop
Rozmiar: 46 + 5 cm
Kolor: Złoto/Srebro/Złota Róża
Cechy:
Marka: 100% Brand New
Pakowanie: jedna szt w torbie opp
Okazja: Party/Ślub/Wakacje
Środowiskowa Standard: Nickle darmo, Ołowiu, Kadmu
UWAGA
Przywiązujemy wielką wagę do kupującego zakupy doświadczenie. W celu pozwalają mieć dobre doświadczenie handlowe, zrobiliśmy wiele wysiłku. Jednak, nie zawsze będzie kilka rzeczy, że nieoczekiwane. Jeśli lubisz rzeczy, proszę zostawić nam pięć gwiazdek pozytywne odpowiedzi. Jeśli nie jesteś zadowolony z projektu, prosimy o kontakt z nami. Będziemy aktywnie rozwiązać wszystkie problemy. Proszę mieć pewność, że będziemy jesteś zadowolony wznieść rozwiązanie. Proszę nie zostawiaj neutralny i negatywne opinie. Które dla nas jest duży negatywny wpływ. Proszę zrozumieć. Jesteśmy uczciwi sprzedawcy. Nadzieję, że można zrozumieć i szacunku o

Tagi: Tanie: 2018 Drzewo życia Wisiorek Kryształ Naszyjnik dla Kobiet Złoto Srebro Kolor Komunikat Naszyjniki Choker Długi Biżuteria, wysokiej jakości 2018 Drzewo życia Wisiorek Kryształ Naszyjnik dla Kobiet Złoto Srebro Kolor Komunikat Naszyjniki Choker Długi Biżuteria, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Długość 46cm
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Naszyjniki
Styl Trendy
Kształt 's wzór Roślin
Nazwa marki MDNEN
Typ łańcucha Link łańcucha
Materiał Metal
Numer modelu XL123
Płeć Kobiety
Is_customized Tak
Naszyjnik typu Wisiorek naszyjniki
Wisiorek rozmiar 2.9*3CM
Kompatybilność Wszystko kompatybilny
Metale typu Alloy
Bohemia Women Crystal Necklace
Vintage necklace women long
Office women accessories

Modname = ckeditor Sexy Rhinestone Krawat Wisiorek Choker Naszyjnik dla Kobiet Biżuteria Ślubna Party Prezenty Opis: Funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości! Styl: Euroamerykańskiej Typ: Geometryczne. Materiał: Stop + Kryształ Wisiorek Długość: Ok. 11 cm Długość łańcucha: Ok. 31 + 20 cm

1. Stowarzyszenieosa.org akceptuje następujące formy płatności: Visa, QIWI, Escrow, Karta Kredytowa, Western Union i T/T (Przelew) 2. kupujący Ochrony: Stowarzyszenieosa.org zwolnić płatności do nas tylko po potwierdzeniu dostawy zamówienia. Jeśli pakiet był utracone, skradziony lub uszkodzony, możemy mieć pozycja zastąpiony za darmo lub dać 100% pełna refundacja, w tym wysyłka