Tagi: Tanie: Osobowość pokój rakieta tenisowa naszyjnik i wisiorek dla kobiet złota Sport Fitness Collier Femme biżuteria N035, wysokiej jakości Osobowość pokój rakieta tenisowa naszyjnik i wisiorek dla kobiet złota Sport Fitness Collier Femme biżuteria N035, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 2cm (3.94in x 3.15in x 0.79in)
Długość 45 cm
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Naszyjniki
Styl Trendy
Typ łańcucha Link łańcucha
Nazwa marki Duftgold
Is_customized Tak
Naszyjnik typu Wisiorek naszyjniki
Numer modelu N035
Metale typu Stopu cynku
Materiał Metal
Wisiorek rozmiar 1*2
Płeć Kobiety
Kompatybilność Wszystko kompatybilny
Funkcja None
Kształt 's wzór Tennis Racket
Color Gold Silver
Gender Women Girls
Item Type P Necklace
Shape Tennis Racket

Nazwa produktu: Nazwa Naszyjnik Styl produktu: Proste Materiał Produktu: Ze stali Nierdzewnej Dostępne kolory: jak pokazano Opakowanie produktu: Proste opakowanie torba OPP

Długość łańcucha: 80 cm + 4 cm Mainstone: Kryształ Materiał: Stop cynkowy Champagne Złoty Kolor Galwanicznie Standardowego środowiska: Nie Nikiel, Ołów, Kadm darmo, Nie Ma Alergii! Pakiet: Torba OPP Proszę mi powiedzieć, chcesz kolor. Jeśli zamówienie więcej niż US $180, wysyłamy go przez darmowa Stowarzyszenieosa.org Premium wysyłka lub DHL, Jeśli miasto