rozmiar: około 20mm szerokości, 26mm długości, 2.5mm grubości, otwór: 4.5x5.5mm.
2. Jeśli jesteś Brazylijski Klienta , Należy pamiętać, że lokalnego urzędu celnego będzie pobierać przetwarzanie opłata $3.50 w opakowaniu. proszę zwrócić w ciągu 30 dni działki przybyciu na celnej
3. jeśli chcesz zadeklarować niższą wartość, Należy Pamiętać, ile pieniędzy chcesz zadeklarować. 4. jeśli kwota zamówienia więcej niż $150, darmowe ekspresowe. ( Z wyjątkiem box i stojak), proszę zauważyć, że chcesz Ekspresowa dostawa, czy nie.

Tagi: Tanie: 12 sztuk/partia 304 Ze Stali Nierdzewnej Serca Pana Padre Nuestro Modlitwa Krzyż Wisiorki, złoty, 26x20x2.5mm, otwór: 4.5x5.5mm, wysokiej jakości 12 sztuk/partia 304 Ze Stali Nierdzewnej Serca Pana Padre Nuestro Modlitwa Krzyż Wisiorki, złoty, 26x20x2.5mm, otwór: 4.5x5.5mm, dostawcy Wisiorki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Typ artykułu Wisiorki
Grzywny lub mody Moda