zauważ: 1. Cena fabryczna Gwarancja nasze produkty są z fabryk, następnie wysłać do ciebie, zaoszczędzić sporo pieniędzy dla ciebie. 2. 100% Bezpieczne uprzejmie prosimy zakupu online. The third party usług płatniczych zapewni zarówno naszych praw. 3. świetna Obsługa Klienta jeśli masz jakieś pytanie do zakupu, proszę porozmawiać z nami online. dziękuję za wsparcie! Szczegóły produktu:
pakiet:
łatwe Zakupy: wysyłka: powrót i Zwrot Polisa: gwarantujemy zerowe ryzyko zakupu doświadczenie tutaj.

Tagi: Tanie: 2018 Trendy Prostokąt Średnik Hollow Charm Naszyjnik Stowarzyszenieosa.org Najlepiej sprzedają YP3914 Zaakceptować Drop Shipping, wysokiej jakości 2018 Trendy Prostokąt Średnik Hollow Charm Naszyjnik Stowarzyszenieosa.org Najlepiej sprzedają YP3914 Zaakceptować Drop Shipping, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Naszyjniki