kolor: niebieski kolor materiał: Opal ze Srebrnym styl: nieskończoność Miłość długość: 20mm x 10mm waga: o 3.4g
PORADY: 1. Zamówienie 5 USD ---- darmo Porcelanowa Poczta Ordinaary Small Packet Plus; 2. Order > 5 USD 200 USD ---- darmowe Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka; 3. Order > 200 USD bezpłatne Ekspresowe Usługi Dostawy;

Tagi: Tanie: Nieskończoność Miłość Niebieski Opal Wisiorek Naszyjnik 925 Sterling Silver Kobiety Biżuteria Moda Prezent Dla Niej (JewelOra NE102100), wysokiej jakości Nieskończoność Miłość Niebieski Opal Wisiorek Naszyjnik 925 Sterling Silver Kobiety Biżuteria Moda Prezent Dla Niej (JewelOra NE102100), dostawcy Wisiorki z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Typ artykułu Wisiorki
Grzywny lub mody Moda