P: kiedy będą moje zamówienie zostanie wysłane?
A: 95% zamówienia zostaną wysłane w 2 dni roboczych, proszę nie martw się.
P: kiedy mogę dostać pakiet?
: Normalnie trwa 15 ~ 35 dni do stanów zjednoczonych i europie, 20 ~ 60 dni do innych krajów.
P: co należy zrobić, jeśli pakiet nie przyjeżdżają?
A: nie martw się, prosimy o kontakt z nami. Będziemy przedłużyć czas dostawy lub zwrotu do ciebie.
P: co należy zrobić, jeśli są problemy produktów?
A: nie martw się, skontaktuj się z nami i wysłać zdjęcie. Odpowiadamy was jak najszybciej i ponownie wysyłać lub zwrotu do ciebie.

Tagi: Tanie: WYSIWYG kobiet mody Harajuku naszyjnik, półksiężyc naszyjnik z gwiazda Charms, księżyc i gwiazdy naszyjnik Dropship dostawcy, wysokiej jakości WYSIWYG kobiet mody Harajuku naszyjnik, półksiężyc naszyjnik z gwiazda Charms, księżyc i gwiazdy naszyjnik Dropship dostawcy, dostawcy Naszyjnik z wisiorkiem z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
Nazwa marki WYSIWYG
Metale typu Stopu cynku
Płeć Kobiety
Naszyjnik typu Wisiorek naszyjniki
Styl Trendy
Typ łańcucha Link łańcucha
Materiał Metal
Numer modelu WYSIWYG
Kształt 's wzór Księżyc
Wisiorek rozmiar 40*30mm
Is_customized Tak
Typ artykułu Naszyjniki
Grzywny lub mody Moda

istnieje więcej stylów, możesz kliknąć poniższe zdjęcia, aby wybrać jeden wolisz! 1: możesz skontaktować się z nami przez TradeManager pozostawiając nam wiadomość na Stowarzyszenieosa.org lub napisz do nas. 2: możemy odpowiedzieć Wiadomości E-mail w ciągu 12 godzin, w ciągu 24 godzin na Weekend. 3: Wsparcie mieszane partii, jeśli go dopasować swoje potrzeby, Prosimy O kontakt

Cechy Produktu materiał: Stal nierdzewna rozmiar : (jak pokazano na rysunku) gwarancja: Kolor nie będzie zmienić na czarny, czerwony, lub brązowy port Okazje: Randki/Codziennie/Ślub/Urodziny/Partii prezent dla: Przyjaciel/Tata/Brother/Mama/Kobieta Fit for: Mężczyźni, kobiety Młoda i Dojrzałość Kobiet Photo Gallery opakowanie pokrowiec w Aksamit (bezpłatnie) pierścionek

Materiał: stop cynku Rozmiar: Około 2.3 cm * 3.4 cm Waga: około 11g Darmowa wysyłka: Tak Drop shipping: Może Szybkie Ekspresowe: Zamówienie> 150 usd DHL/FEDEX/UPS/EMS.