Tagi: Tanie: 2.5 ml 3.5 ml Kosmetyczne Jasne Mascara Tube z Kapelusza Złota, DIY Pusty Kosmetyczny Butelki Błyszczyk, makijaż Eyeliner Wielokrotnego Napełniania Pojemników, wysokiej jakości 2.5 ml 3.5 ml Kosmetyczne Jasne Mascara Tube z Kapelusza Złota, DIY Pusty Kosmetyczny Butelki Błyszczyk, makijaż Eyeliner Wielokrotnego Napełniania Pojemników, dostawcy Butelki wielokrotnego użytku z Chin
Typ jednostki Opakowanie
Rozmiar przesyłki 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)
Dane techniczne 10pcs, 30pcs, 50pcs
Typ artykułu Wielokrotnego napełniania butelek
Numer modelu Cosmetic Container

Jeśli można zamówić 5 partii lub więcej, można uzyskać 5% zniżki. Jeśli zamówić więcej butelki, skontaktuj się ze mną i będę ci najlepszą cenę. Proszę zostawić mi szczegóły wysyłka adres i numer telefonu po płatności. Jeśli swój kod pocztowy jest na odludziu, będziemy zmienić inny express lub proszę zwrócić na odludziu opłatę. \\ Wysyłamy na całym świecie