szybkie Szczegóły
10 sztuk mini butelki z tworzywa sztucznego, PET pusty e cig, próbki cieczy butelki, końcówki igły, zabezpieczenia przed dziećmi czapkę
BUTELKA OLEJU
czapka Kolory: Jak zdjęcia
cechy:
Brand new
może być stosowany do dozowania i sklep większości cieczy
idealne dla e cieczy, palenia oleju krople do oczu, tuszu pieczęć ......
może być łatwo sterylizowane
pozycja pokaż:
wysyłka:
nasze Wyśmienita:
1. oferujemy 3 miesięcy gwarancji na bezpłatną wymianę
2. Replace złamane części swobodnie podczas następnej kolejności

Tagi: Tanie: 10 sztuk plastikowe mini butelki, butelki PET pusty e cig, cieczy próbki butelki, końcówki igły, czapka przed dziećmi, wysokiej jakości 10 sztuk plastikowe mini butelki, butelki PET pusty e cig, cieczy próbki butelki, końcówki igły, czapka przed dziećmi, dostawcy Butelki wielokrotnego użytku z Chin
Rozmiar przesyłki 4cm x 4cm x 14cm (1.57in x 1.57in x 5.51in)
Dane techniczne 3ml
Kolor light green cap, orange cap, red cap, white cap, blue cap, green cap, black cap cap, yellow cap, purple cap, pink cap, light blue cap
Materiał PET
Typ artykułu Wielokrotnego napełniania butelek
Rozmiar 3 ml
Numer modelu 3ml-PET00190
Material PET
Body color tansparant
Specification 20mm*50mm
Volum 3ml
Use E liquid,stamp ink oil,eye drops...
Other size 5ml 10ml 15ml 20ml 30ml 50ml 100ml

10 ml Wysokiej Jakości Materiałów Rolki Butelki Szklane Z Metalowej Kulki Tlenku Glinu dla Olejek Aromaterapia Perfumy i Lip Balsamy szczegóły produktu: pojemność: 10 ml Wymiary produktu: 1.83cmm x 10.3 cm Pakunek zawiera: 6 sztuk/partia butelka jest nietoksyczny i bez smaku, to jest bezpieczne i wygodne. to nie ma rozkładają substancje toksyczne,

Opisy produktów: liczba produktów: 100 butelek, produkt zawiera: butelka + pokrywa + seal naklejka + środka pochłaniającego Wilgoć materiał: Tworzywo Sztuczne Aluminium pojemność: 50 g/ml waga: 11g rozmiar: Średnica: 50mm, wysokość: 33mm, butelki otwarcia: 42mm, ZASTOSOWANIE: Pomada sól Do Kąpieli pill opakowanie cukierków jar butelka jest nietoksyczny, Wysokiej

Jeśli można zamówić 5 partii lub więcej, można uzyskać 5% zniżki. Jeśli zamówić więcej butelki, skontaktuj się ze mną i będę ci najlepszą cenę. Proszę zostawić mi szczegóły wysyłka adres i numer telefonu po płatności. Jeśli swój kod pocztowy jest na odludziu, będziemy zmienić inny express lub proszę zwrócić na odludziu opłatę. \\ Wysyłamy na całym świecie