15g lipstick tube, dezodorant rury do DIY liptick deorant
Pojemność: 15g
Materiał: PP
Kolor: ogłaszany w biały i jasny kolor, Proszę zostawić nam wiadomość, jaki kolor chcesz, w przeciwnym razie wyślemy jasny kolor
Jeśli potrzebujesz wydrukować logo, extral cena jest $0.03/szt, plus us $500 dla Koszt formy, prosimy o kontakt z nami
B. sposób płatności:
ESCROW przez sklep internetowy i T/T dostępne.
C. o wysyłce:
Wszystkie paczki zostaną wysłane przez Ali internecie logistyki w tym DHL, UPS, TNT, EMS, FEDEX, TOLL itp, więc będziemy wybrać bardziej ekonomiczny ekspresowe usługi dla ciebie, może nie jest to samo z wybrałem Express. Nie będziemy podejmować żadnej odpowiedzialności o tym różne usługi ekspresowe! Jeśli masz jakieś specjalne życzenie, pls o kontakt z naszym usługi Trade Manager ID: cn901648564. My postaramy się jak najlepiej, aby zaoferować najlepsze favor, i wysłać ci tropi liczbę niezwłocznie.

Tagi: Tanie: 500 sztuk/partia 15g plastikowe dezodorant rury, DIY 15g pomadka w plastikowym opakowaniu, 15g puste balsam butelki, wysokiej jakości 500 sztuk/partia 15g plastikowe dezodorant rury, DIY 15g pomadka w plastikowym opakowaniu, 15g puste balsam butelki, dostawcy Butelki wielokrotnego użytku z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 34cm (7.87in x 5.91in x 13.39in)
Typ artykułu Wielokrotnego napełniania butelek

Jeśli można zamówić 5 partii lub więcej, można uzyskać 5% zniżki. Jeśli zamówić więcej butelki, skontaktuj się ze mną i będę ci najlepszą cenę. Proszę zostawić mi szczegóły wysyłka adres i numer telefonu po płatności. Jeśli swój kod pocztowy jest na odludziu, będziemy zmienić inny express lub proszę zwrócić na odludziu opłatę. \\ Wysyłamy na całym świecie