Pakiet: nie oryginalne pudełko, nowe w zamkniętej torbie, bąbelkowej (zabawki i Instrukcje wysłać razem)
1. akceptujemy Alipay, West Union, TT. wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane przez Bezpieczne Płatności.
2. Płatność musi być dokonana w ciągu 3 dni od zamówienia.
3. If nie można sprowadzić natychmiast po zakończeniu aukcji, proszę czekać na kilka minut i spróbuj ponownie Płatności muszą być zakończone w ciągu 3 dni.
4. Payment FAQ: http://activities.Stowarzyszenieosa.org/adcms/help-Stowarzyszenieosa.org-com/categories_Payment.php

Tagi: Tanie: XingBao 03002 Vespa P200 Moto Kreatywny Twórca Klocki Klocki Zabawki Oświecić Dla Chłopców oyuncak Kompatybilny z legoINGly, wysokiej jakości XingBao 03002 Vespa P200 Moto Kreatywny Twórca Klocki Klocki Zabawki Oświecić Dla Chłopców oyuncak Kompatybilny z legoINGly, dostawcy Bloki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Typ Bloki
Plastikowe blok kształt Samozamykajcy cegły
Nazwa marki jiu feng yan
Płeć Unisex
Ostrzeżenie Choking Hazard!Do not eat!Keep away fire!
Plastikowe typu Abs
Materiał Plastikowe
Przedział wiekowy > 6 lat
Numer modelu as the picture shown

Witam, powitanie hurtowy. Nasze cegieł może Kompatybilny z Legao montuje cząstki zabawki z klocków ! Są one wykonane z Nietoksyczny, bezwonny, nieszkodliwe plastik ABS! Materiał produktu: ABS Opakowanie produktu: plastikowa torba, nie oryginalne pudełko lub z Oryginalny Box

Opis produktu: ABS doskonała bezpieczne materiały Wiek:> 3 lat Norm bezpieczeństwa: CE, Certyfikat RoHS Rozmiar: Jak fotki. Trzeba DIY przez siebie, aby zbudować zabawki. Idealne dla dzieci gry i studia. Opakowanie: W Plastikowe Torba 1. WYSYŁKA NA CAŁYM ŚWIECIE. (Z wyjątkiem niektórych krajach i APO/FPO) 2. zamówienia zrealizowane terminowo po weryfikacji płatności.

Opis produktu: materiał: Tworzywo abs Model : PG401 Pokazy produktów: opakowanie Sposób: Shppment: odpowiedź: jeśli masz jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt, aby radzić sobie z tym, nie zostawiaj złe informacje zwrotne bezpośrednio.